Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Andry!

Nagyon korrekt a szállás. Tetszik a bár

Na tessék elkezdeni szervezni az utat
Képeket!
stét!

Gabikám milyen volt a mátrában?
Széép estét!
Reggelt!
Volt csemege autóbol is
Volt technika, és tuningolásra is jó a monster enrgia ital
Jó napot Emberek!
Igen tartalmas napunk volt ma! Egésznap izgultunk Robotosékért (mert B@sztak felvenni a telefont és már k^rvára izgultunk, hogy mi történt velük, de mint kiderült vaklárma volt! )
Voltunk ringen izgultunk a fiúkért, sajnos egy srác el is esett és elég szar volt látni, hogy nem mozdul aztán berakták a mentőbe és nem is tudom mi történt vele.
Aztán Esztergomnak vettük az irányt és megvolt az első igazoltatás is, de persze ez köszönhető annak is hogy.... tudjátok nem szabad játszani a rendszámmal!
De mondtam a rendőrnek vegyétek ki azt a cabrio lamborghinit ami emberkedett velem idefelé! Azt mondja a rendőr: Igen? És akkor menyivel mentek hogy sikerült lehagyni!? ÖÖÖÖÖööööö hát..... Na mindegy jó fejek voltak és megsúgták, hogy tafi van esztergom közepén!
VagyEZ?!
Vagylink
Tudom hogy az ilyen stílus annyira nem jön be nektek de szokás kérdése!
Jó napot Mindenkinek!
THX Jó féle!
evribodri.
Szép reggelt mindenkinek!
THX!
Ki csatlakozik?
én tuti hogy megyek, és Vas Gabo is Jön! lehet, hogy majd egy jó kis tempót választunk meg ....

http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=4134&session_id=
Szép estét!

Erről beszéltem meetingen
A Szállás itt lenne és a kanyaros rész ahol a koptatókat is be lehet vetni egy 10-15 km szakasz.
Szép lett!
ha fujnék motort, és tuti nem adnám el, bevállalnám a ezt a szint, bár a busát se fogom, ha akarom, hanem