Megtisztelsz!
Nem otthon! Szigorúan dolgozok! Csak közben figyelek ide is! Ha van időm...
Mondtad! Tanulás eléggé lekötött meg még egy hónapig le is fog mert már csak a vizsgák vannak nincs suli, a modulzárók sikerültek ugyhogy megpróbálkozhatok a vizsgával. Olvasni mindig szoktam a fórumot, irni nem mindig van időm!
a gyönyörűség alakul...az alkatrészek begyüjtésénél tartok.
mondjuk hogy a 80% a már megvan.
meg töröm a fejem a következő lépéseken...pl fényezés.
hó végére nagyjából össze is tudom rakni a drágaságot.(remélem)
most éppen a neten nézek másik melót.
itt már nincs perspektiva...
elértem amit lehet,már nem köt le.
lelépni persze nem akarok linkre,de ha találok jobbat,vagy egy uj kihivást akkor irány a mélyviz!
Látom, jó kis sarazás volt a hétvégén!
Vissza olvastam és azt tapasztalom, hogy a sólymok - kezdenek a fejünkre nőni. Egyesek azt hiszik, hogy mindig szerverek mögött vannak és csak úgy lehet programozgatni,telepitgetni. Pep, vedd a kézbe az irányítást!
Látom, jó kis sarazás volt a hétvégén!
Vissza olvastam és azt tapasztalom, hogy az xx -esek kezdenek a fejünkre nőni. Egyesek azt hiszik, hogy mindig hentes pult mögött vannak és csak úgy lehet vagdalkozni. Pep, vedd a kézbe az irányítást!
K: Csökkentsem az alkoholfogyasztásomat?
V: Dehogyis. A bor gyümölcsből készül. A brandy az desztillált bor, ami azt jelenti, hogy kivonják belőle a vizet, így még töményebb formában juthatunk gyümölcshöz. A sör pedig gabonából készül.
egy jobbos oldalidomot!
jól látom hogy nem vagy felirva a meetingre?
mehet majd együtt a két gyönyörűhangu sötét lovag!
Nem otthon! Szigorúan dolgozok! Csak közben figyelek ide is! Ha van időm...
Mondtad! Tanulás eléggé lekötött meg még egy hónapig le is fog mert már csak a vizsgák vannak nincs suli, a modulzárók sikerültek ugyhogy megpróbálkozhatok a vizsgával. Olvasni mindig szoktam a fórumot, irni nem mindig van időm!
azt hogy nagyjából...azt szószerint kell venni.
mondjuk hogy a 80% a már megvan.
meg töröm a fejem a következő lépéseken...pl fényezés.
hó végére nagyjából össze is tudom rakni a drágaságot.(remélem)
de te hogy hogy otthon?
el vagyol tünve mostanság...(vagy ezt már mondtam?)
csak böngészek.
de nem feltétlen henteskedni akarnék...
Munkavédelmis kell oda?
Rendszergazda már lesz gondolom...
Smoke on the Water
Hogy állsz az xx-el?
itt már nincs perspektiva...
elértem amit lehet,már nem köt le.
lelépni persze nem akarok linkre,de ha találok jobbat,vagy egy uj kihivást akkor irány a mélyviz!
felállitottam a többieknek a mércét......
kell nekik pár nap mire utolérnek!
ugyhogy ma szabadnapot vettem ki.
Majd hétvégén.....
Te nem dolgozol?
Vissza olvastam és azt tapasztalom, hogy a sólymok - kezdenek a fejünkre nőni. Egyesek azt hiszik, hogy mindig szerverek mögött vannak és csak úgy lehet programozgatni,telepitgetni. Pep, vedd a kézbe az irányítást!
Vissza olvastam és azt tapasztalom, hogy az xx -esek kezdenek a fejünkre nőni. Egyesek azt hiszik, hogy mindig hentes pult mögött vannak és csak úgy lehet vagdalkozni. Pep, vedd a kézbe az irányítást!
V: Dehogyis. A bor gyümölcsből készül. A brandy az desztillált bor, ami azt jelenti, hogy kivonják belőle a vizet, így még töményebb formában juthatunk gyümölcshöz. A sör pedig gabonából készül.
Szép napot!
Bár ne bánd! Szerintem jobb mintha nem tenné!
Dénes könyen beszél a vegyvédelmi "köntösben"!
Csak beleáll a tóba és tiszta!