ma megjöttünk!
persze nem a turából....
a heim pál kóházból....
a fiam 15 kor hivott hogy menjek érte mert elesett a bicajjal,mert nem jött jól ki az ugrás....
hát tényleg nem.
olyan a válla mint Atix-nak...csak neki a bal.
eltört a kulcscsontja is.
de nem kellett megoperálni..helyretették bemumiázták azt haza is hoztuk...
hát nálunk ennyi.
Szép jo reggelt mindenkinek!
A mai nappal közlöm mindenkivel, hogy végre tegnap jó lett a busa. A hibát nem árulom el,de senki nem találta el. Hála prop-tech-nek elkészült a vas.
Ennek örömére holnap 9:30-kor a 3-as úton lévő Shell kútnál (Gödöllő) találka. Mindenkit szeretettel várok! Cél:Eger, táv:kb. 300 km.
én találtam el!
aszitted mindegyik olyan mint egy honda.........
de egy busa még a legjobb formájában sem lesz olyan jó mint egy lepukkant honda...(egyébként olyan nincs is..)
a prptek nél meg elárulták,hogy: "hát öreg ez sose lesz jobb..mert ez ilyen.."
na?
eltaláltam?
tutttam!
Mi ez a képtelenség?
Örülök ,hogy mindenki egyben!
Jobulást a kis kaszkadörnek
Itthon. Kköszi fasza volt
(hazafelé szétfagytam)
Láttam, hogy hívtatok csak benn hagytam a telefont az alkalmazottnak, hogy azon hívjon minket. sorry!
De mentünk volna mi is, csak egy kicsit másnapos vagyok meg aztán már eligérkeztünk sajna...
Kösz a múltkori tippet meg van a kupak még vár rá egy festés aztán megy a lóra.
Jobbulást az apjafiának!
Holnap megyünk mi is Gabival veletek a túrára.Oksa!
De mi szerintem Gyöngyösre megyünk és ott csatlakozunk. Reggel majd értekezünk valamelyikőtökkel teflonon.
Baszki ö, tényleg az apja fia!
Nagyon gyors felépülést kívánok neki!
Na de suliból kimaradás nincs!
persze nem a turából....
a heim pál kóházból....
a fiam 15 kor hivott hogy menjek érte mert elesett a bicajjal,mert nem jött jól ki az ugrás....
hát tényleg nem.
olyan a válla mint Atix-nak...csak neki a bal.
eltört a kulcscsontja is.
de nem kellett megoperálni..helyretették bemumiázták azt haza is hoztuk...
hát nálunk ennyi.
A mai nappal közlöm mindenkivel, hogy végre tegnap jó lett a busa. A hibát nem árulom el,de senki nem találta el. Hála prop-tech-nek elkészült a vas.
Ennek örömére holnap 9:30-kor a 3-as úton lévő Shell kútnál (Gödöllő) találka. Mindenkit szeretettel várok! Cél:Eger, táv:kb. 300 km.
1. GáborXX
2, Zizó
3, Robotos(ék?)
4, pep
aszitted mindegyik olyan mint egy honda.........
de egy busa még a legjobb formájában sem lesz olyan jó mint egy lepukkant honda...(egyébként olyan nincs is..)
a prptek nél meg elárulták,hogy: "hát öreg ez sose lesz jobb..mert ez ilyen.."
na?
eltaláltam?
tutttam!