Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Márkák harca döntő! Minden márkából a 10 legjobb összetettben indul egyszerre. 10 gixer, 10 zx-r, 10 rr, és 10dzsamaha....
Milyen racsing van?
Sittet hordok, ráadásul össze kell kapni magam, hogy holnap tudjak menni!
Holnap kánikula lesz!
Ill. lehet, hogy csak kula, de sütni fog a nap!
Délután nem jösztök ki a racsingra? 4-kor!
Dev!
Találkozni szeretnék veled valamikor!
Menjetek csak, nekem ugysincs kedvem.....
Nameg hideg is van....
Namegazislehethogymégmeggondolommagam....
Én tudom, hogy mi volt a hiba!
Nem volt benne kerék, hiszen lebegett! Nyertem?
Vagy te mire gondolsz?
Az MOL kút!
Jó napot!
Szép jo reggelt mindenkinek!
A mai nappal közlöm mindenkivel, hogy végre tegnap jó lett a busa. A hibát nem árulom el,de senki nem találta el. Hála prop-tech-nek elkészült a vas.
Ennek örömére holnap 9:30-kor a 3-as úton lévő Shell kútnál (Gödöllő) találka. Mindenkit szeretettel várok! Cél:Eger, táv:kb. 300 km.

1. GáborXX
2, Zizó
3, Robotos(ék?)
A mai nappal közlöm mindenkivel, hogy végre tegnap jó lett a busa. A hibát nem árulom el,de senki nem találta el. Hála prop-tech-nek elkészült a vas.
Ennek örömére holnap 9:30-kor a 3-as úton lévő Shell kútnál (Gödöllő) találka. Mindenkit szeretettel várok! Cél:Eger, táv:kb. 300 km.

1. GáborXX
2, Zizó

1. GáborXX
akkorménememléxem?
Bepusziltad az egészet!
Nemtom mi van, de télleg eltünős egy nap. Reggel motorra ülök, épp hogy begurultam a kutig.....( tuti elpárolgott belőle) Aztán nézem a fórumot...sehol senki.

Nadeeztazelőbbontottamkiiiiiiiii! Hova lett?
Helló!Eseménytelen volt a haza utam nem volt igazotatás sehol a 4-.sen.Nem siettem hajnal 3.-ra értem haza.Köszi mindent.
Jó estét emberek!
Jól elvagytok(tunk) tünve, gondolom mindenki nyaral....
Többé tuti nem mutogatom....
Jöjjön Kend nyugodtan! Állok elébe!
a 4 az már szignifikáns!
köszönet és hála!
Szörnyüüü!
4-en, de Laci, ha még egy ilyet felteszel MEGTALÁLLAK!