Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem előbb motort vegyél Teeeeee....
Üdvözletem mindenkinek!

Atix nagyon boldog szülinapot kívánok
Köszi!
Borúsan
Szerintetek...
Nézegetem a bukókat a neten, használtan shoei-t?
Mert van x-spirit 50 körül és van újszerű vagy új egy kategóriával alatta! Azok milyenek? Azok már szarok vagy most menyivel tud többet a csúcskategóriás a márkába ha csak túrázásra kell!?

Próbáltam Andry-ét, persze hogy kényelmes meg minden (persze ennyi pénzért legyen is!), de nem is tudom eltévedtem ebben a kérdésben....
Ti hogy látjátok?
Isten Éltessen Sokáig!

http://www.youtube.com/watch?v...

lassan jobban story-zol mint én vazze....

szííííííííííp mondhatom!
A Haya fórumon a képek!
Gurultam a Fiveval ma egyett, nem sokára tesz föl képet, meg 1-2 cimbimmel...!
Én már töltöm a galériat!
Az túra kb: balatonfüred, velős piritós, Völgy híd,stb. Five leirja a többit....
420km volt! nekem
hideg volt a szlovák túrához....
Hát beszartam a szövegeden!
SZARRAÁ röhögtem magam!

Ja BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK! MÉG VAGY 80!
Köszi Mindenkinek!

Bár a happy lemaradt a birthday elől.
Gondoltam meglátogatom Édesanyámat vidéken. Rendszám nélkül, nade volt már rá példa ugye máskor is. El is indultam itthonról, épp a hungárián állok és várom hogy váltson a lámpa mikor elém ugrik egy rendőr (gyalog). Gyujtás le, kulcs ki. Na mondom magának mibaja ember? Erre azt mondja álljak félre, akkorra már a másik is a sor elejére ért, gyalog futva. Félreállok, mondom mi ez a rendkivüli intézkedés?
Azt mondják ne nézzem már hülyének őket, hol a rendszám? Hámondomitte! Hoppá mégse.... Biztos lelopták! Amikor azt kérdezték most mi legyen....(mártudtamhogylóvétakaqrnaka gecik) Ugyhogy mondtam is mi más lenne, a szokásos! Hülyén néztek, hogy az valyon mi? Hát begurulok az első jobbos kisutcán és jól megnézik a 10-est a forgalmimba... Azonnal beleegyezett a köcccsög! Aztán mondták ,hogy gyöngyösig ovatosan... Tolom neki tovább az M3-on.....Valahol gödöllő után egy felüljárón áll az RS. Ahogy elhuzok villog ráhajt a pályára. Tolom neki mint állllllat.....már sehol se láttam, meg is álltam az ecsédi pihenőnél. Egyszercsak begurul egy RS oktávia.... Nézegetik a motort, fogdossák a gumit, meleg-e? Odamegyek, mondom ne zsirozza má össze a kezével a gumit.. Kérdezik hogy kerülök ide? Hát egy barátom elhozott trélerrel meg a motort is....
És miért meleg a gumi? Az előbb pont oda sütött a nap. Aztán kiderült ők is motoroznak. Tetszett nekik a vágott slick is stb... Kérdezték maga versenyzik, hogy igy fest ez a vas? Óóóóóóóó, mondom persze! Mennyit megy a ringen, mi is járunk ki! Mondom neki 56 eleje... Erre visszaadta a papirokat és boldog szülinapot kivánt! Mondanom sem kell, hogy hazafele egy seggel jöttem esélyt se adtam nekik.
Na ennyi....

És Pamela és én is
Kedves Atix83
Boldog szülinapot
Boldog Szülinapot Atix!
Szép jó napot mindenkinek!
Akkor Boldog Szülinapot!
Bódog szülinapot!
happy birthday-od van?

Köszi!
Jó Reggelt!
Isten éltesse a szülinaposat