Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Cagiva Super City 50 és 125 között van-e bármi különbség a köbcentit és kiput leszámítva?
A kérdésem lényege, hogy egyik a másikhoz jó-e donornak. Idomzatot, teleszkópot, netalántán a blokkot át lehet-e simán csavarozzon, ilyesmiket szeretnék művelni. ☺️
Sziasztok cagiva supercity-hez keresek égéstér hengerfejet ha valaki tud kérem hívjon vagy írjon
Email:Ravmine@gmail.com
tel.:06302522075 https://scontent.fbud5-1.fna.f...
ezzek kellenének
Super city 50 blokkjából víz-olaj keverék csepegett. Levettem a váltóról a deknit és csak úgy ott volt benne egy kb. 4-5-ös csapágygolyó ( amit sikeresen elhagytam). Valakinek van bármi ötlete, hogy honnan jöhetett?
Sziasztok!Cagiva tamanaco-hoz esetleg valakinek van kapcsolási rajza?Évjártatot nem tudok mondani csak annyit hogy ez már az önindítós és poweres változat!Leginkább a gyújtás rész lenne számomra érdekes!Köszönöm előre is a segítséget!Üdv Tamás
Sziasztok van egy Cagiva Navigátor 1000 , azt szeretném kérdezni ,hol tudok alkatrész rendelni hozzá. Minden érdekel, konkrétan most egy lánckopo kellene ,de minden érdekel.
Szia! Nekem is az első nem A1 kategóriás gépem egy River volt. Igaz 500-as, de imádtam. Jó a hangja, fordított teló, e-h tárcsafék (BREMBO), kényelmes. Nekem a 182 cm magasságomhoz kicsit szűk volt a lábszög-tank pozíció, de szokható. Én is vittem páromat vele, kényelmes volt két személlyel is. Egy Yamaha TDM fanatikus Apa vette meg a fiának, nagyon szeretik. Utána Raptor 650-et vettem, jelenleg is ezt hajtom. Túra, város, szerpentin, autópálya, falja a km-ereket. A Raptor futóműve és MV Agusta váza kanyarban aláz, az SV blokk nyomatékos, szóval nyugodtan nézegess Cagiva-t. Ha vigyázol a kasztnira, akkor a blokkhoz kapsz mindent. Széles utat!
Sziasztok!
Cagiva Freccia c12 alkatrészek vagy egy jó ajánlatért egyben is vihető!Postázás az ország egész terültére.Inkább telón érdeklődj: 06308740159
Sziasztok van egy cagiva freecia 125 c12-em minden gyári rajta a próblémám vele nem akar beindulni ha be is indul dúrog a kipufogó nem lehet beállitani az alapjáratott mindent átnéztünk mi lehet a baja köszi elöre is
Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy cagiva 350 4t hez vezérműláncot valaki nem árul illetve tudnáe valaki, hogy honnan tudom beszerezni. Előre is köszi
Sziasztok jó napot az uraknak esetleg hölgyeknek is. Kérdésem az volna hogy velem van a baj vagy teljesen normális ha Cagiva motorokat nézegetek?:D Újrakezdő volnék motorozás terén kb 5 évet kihagytam. most lehet egy Cagiva Riverrel térnék lassan vissza a motorozás örömteli világába. Főként a tavaszi nyári kora őszi munkába járásra kb 35 km es utakra és néha az Asszonykámmal kiruccanni de nem messzire. Ennyit a tervekről. Szóval megpróbálok mindent begyűjteni informálódni a 600 ccm -es Riverről. bár egy Raptor jobban vonzana de azt nem fogok kb 400 ezres költségvetésbe beleférni.
Tudna valaki segíteni?
Cagiva Super City 50 és 125 között van-e bármi különbség a köbcentit és kiput leszámítva?
A kérdésem lényege, hogy egyik a másikhoz jó-e donornak. Idomzatot, teleszkópot, netalántán a blokkot át lehet-e simán csavarozzon, ilyesmiket szeretnék művelni. ☺️
Email:Ravmine@gmail.com
tel.:06302522075
https://scontent.fbud5-1.fna.f...
ezzek kellenének
Super city 50 blokkjából víz-olaj keverék csepegett. Levettem a váltóról a deknit és csak úgy ott volt benne egy kb. 4-5-ös csapágygolyó ( amit sikeresen elhagytam). Valakinek van bármi ötlete, hogy honnan jöhetett?
Valakinek van valami ötlete, honnan tudnék super city 50-hez kilóméteróra spirált szerezni?
(önindító tengely)
Vagy valaki tud valahonnan szerezni
oem-parts.hu
jo kis társaság..
Cagiva Freccia c12 alkatrészek vagy egy jó ajánlatért egyben is vihető!Postázás az ország egész terültére.Inkább telón érdeklődj: 06308740159
Cagiva W16-hoz keresek szívócsonkot.
Ha van valakinek bármilyen infója, hogy honnan lehet szerezni kérem írjon.
Előre is köszi