Szia! A két piros gumigyűrű teljesen elég, amennyiben a henger és a hengerfej is megfelelően sík. Ha a felületek nem jók, akkor síkköszörülés, vagy valami ezzel egyenértékű eljárás kell, de általában erre nincs szükség, egy alapos tisztítás is megteszi. Ha a gyűrűk kihullanak a hengerfejből, amikor feltennéd a hengerre, akkor egy kis vazelin, vagy szilikon zsír segíthet a gyűrűk hornyában.
Szia most vettem egy roadstert és meg állt alattam a gyertya szét volt égve és azóta nem indul esetleg nincs valami tipped neked volt vele valami bajod és tudtál hozzá szerezni leírást alkatrész elátás esetleg?
a válaszod előre is köszi Józsi
Nincsne valakinek komplett Cucca világításhoz ?
nekem sajnos elvannak vágdalva töbe a kábelek konkrétan az első lámpa meg a hátsó enne a fontos. a választ előre is köszi.
Sziasztok!
Megmaradt cagiva freccia alkatrészek eladók. Idomok, váz, teleszkópok, kerekek, első lámpa, kormány, hűtő, vízcsövek, fékek...és még sok apróság, az egész motor úgy ahogy van mindenestől 10.000,-Ft, ebben benne van minden amit leírtam, plusz még azok is amiket nem. Leginkább csak egyben eladó, mert semmire nincs már szükségem ezekből, és csak a helyet foglalja.
Sziasztok!
Cagiva super city 50-nek milyen a gyári első lámpa izzója, és nincs e valakinek esetleg eladó foncsor hozzá?
Eladó vissza pillantó tükröket is keresek hozzá! Ha esetleg van valakinek eladó akkor erre az email címre tud írni: barbi2614@freemail.hu .
igen, igaz. De azt az üzemanyag mennyiséget és olaj mennyiséget az alapjárathoz méri(max 2,000), nem a te 8-3ezres fordulatszám tartományon bellüli terheléshez. Ezzel így megfojtod a motort szinte, és nincs elég kenés a forgó alkatrészeknek. (nem hiába szoktak öblögetni...........)
a válaszod előre is köszi Józsi
Cagiva Elefant 125 vízhűtéses hengerfej tömítésnek elég a két gumigyűrű?
Nincsne valakinek komplett Cucca világításhoz ?
nekem sajnos elvannak vágdalva töbe a kábelek konkrétan az első lámpa meg a hátsó enne a fontos. a választ előre is köszi.
szép estét esetleg valakinek
én cagiva elephant 125-öshöz keresek vízpumpát ha van valakinek esetleg eladó az írjon már egí e-mailt köszönöm :)
Megmaradt cagiva freccia alkatrészek eladók. Idomok, váz, teleszkópok, kerekek, első lámpa, kormány, hűtő, vízcsövek, fékek...és még sok apróság, az egész motor úgy ahogy van mindenestől 10.000,-Ft, ebben benne van minden amit leírtam, plusz még azok is amiket nem. Leginkább csak egyben eladó, mert semmire nincs már szükségem ezekből, és csak a helyet foglalja.
Segítségre lenne szükségem .
Mitől ég ki állandóan a hátsó helyzetjelzőm? Kirázódhat , vagy túlfeszt kap ? Volt már valakinek ilyen problémája ?
Cagiva super city 50-nek milyen a gyári első lámpa izzója, és nincs e valakinek esetleg eladó foncsor hozzá?
Eladó vissza pillantó tükröket is keresek hozzá! Ha esetleg van valakinek eladó akkor erre az email címre tud írni: barbi2614@freemail.hu .
eladó berugószerkezet 125 cc-s cagivára komplett minden alkatrésszel!
süirgősen olcsón eladó!
keress itt gyorsan válaszolok!
kocsis0201@citromail.hu
Ha érdekel még dobj egy e-mailt!
kocsis0201@citromail.hu
Segitségetekem szeretném kérni!
Cagiva Elefant berugó szett beépítéséhez robbantott ábrát hol találok?
Előre is köszi skacok!