Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt hittem,h az is Mg. .
mondjuk igazad van az enyém 30métert csúszott 2.-jára mire szétment .pedig dobtam a tankba Magne B6-ot .
ilyen lesz rajta mert szép.
aluspiáter az jó több bór kell hozzá és igazad van a suzuki ki lukad de be ragasztod két komponensüvel oszt cső le csiszolod ,lefested
Áránybu?...............
csak tudod nekem van 1 kereskedő barátom és alapból enged 20%ot akár mit veszek nálla sőt ha esetleg valami 55ezer,akko mondja adjál 50et csak tudod nekem ez ugrott be elsőre,de neked nem a barátság a lényeg,hanem a bevétel értelek de baszod.........40ezer 1 szaros oldal dekli miből van ?érénybu na azé nincs harag?
kawáé azért sokkal komolyabb ráadásul magnézium a szutyukié valami aluspiáter. A kawával kidöntesz egy oszlopot mig a szutyi eldöl és kilukad
fődim itten van 1 komoly heggesztő cimbim komoly felszereléssem(számitógépes avi.....stb)hegesztett már nekem alufelnit(magnéziumot)olajteknőt stb....... és ha oldal deklit csinál,mindig rá hegeszt milel sikba is maratja de te tudod ha kell szólj
Nem semmi gond de amig 1 EURÓ 280ft addig sovány minden
na ez a nem mindegy ,az is ugyanabból van pedig,és nem hiszem,h olcsóbban állítják elő .
kevesebb mint a harmadáért is megéri a suzukinak ,hol itt a lehúzás . Ki találja ki az árakat? ilyen drágán jön a japóktól? ,vagy csak azért olcsóbb mert suzukit 10x annyit gyártanak .
én értelek Zsolti de ne érts félre ezek hatalmas árak én értem hogy ebből jövedelmezel de ezek hatalmas árak és szori ha félre értettél
bogyó.köszönöm a tanácsokat .
De magnéziumot normálisan nem hegesztenek ,csak tákolják.
a nagy hő hatására az egész elvetemedhet .
a tömítésnek semmi baja,és ragasztóra sincs szükség hozzá,mert minek.ennyi pénzt nem szánok rá,mert nincs,meg fele ennyiért lehet kapni utángyártott mart alumíniumot,ami 3X vastagabb,ergo erősebb.
A Zsoltit meg ne bántsd mert segítőkész ember ,annak ellenére is,h nem sok mindent veszek tőle ,de az árakat nem ő találja ki.
ez van,a Kawákhoz minden drága.
Én nem haragszom de ennél csak drágábban lehet kapni nézz utána! És szól vissza hogy drága voltam vagy sem!
Na ja !Most van nálam egy törött busa arra 12000ft
már ne haragudj Zsolti gyerek,de te ezeket az árakat téleg komolyan gondolod? Action temeg ragd fel nekem postára és ingyért meg hegesztetem neked még ha darabokra tört is 1 tömitést meg nehogy ne tudjál már kivágni valamiből.....FBS oszt cső.......hát ugyes gyerek vagy te ha nem akarod látni a hegesztést 1000 forintból teszel rá karbon védőt de szépen meg lehet csinálni nélküle is
Köszönöm szépen .
miért nem vettem szuzukit .
Szia!

Csak újban tudok 39980ft ha kell tömités az 5000ft
Szia Zsolti
04-es ZX12-re mennyiért adnál egy gyújtás felőli deklit ?
jó használt is .
nekérdezzél!
Otthon meghallgatom. Mer mostmár munka van.
Ezt mondjuk gondoltam.
Stílusban mi az, ami legközelebb áll hozzád?
te fákjú buzzancs. ha akarolod BEKAPCSIZOM majd
akkor fákklyú nekem meg a szkájp nem fekszik .
még. csk nem hasnyálom
asse roxx
neked van már msn-ed?
Xanax+Vodka