hát, amúgy tudom, hogy amit ajándékba adnak, azt vissza lehet ám kérni de ha nemtom van e nem ajándékozás, hanem kvázi ingyen odaadás de én elején aszontam, hogy mondja, hoyg vogyék a faszba jó kis 150km-es túra de a mia elbénázta
Szerintem nem kell köcsögösködni. Kérdezd meg a jogi fórumban, hogy visszakaphatják-e az ágyat, mert lehet, hogy már nem tarthatnak rá igényt. Gondolom, annyit nem ér, hogy pereskedjenek érte, és lehet, hogy esélyük sem lenne. És akkor jogosan nem kell visszaadni. Vagy csak simán visszaadjátok, és kész.
mé nem aszondod h nincs kedved lemenni tbányára, ahelyett h itt faszkodsz. beszéld meg a lelkiismereteddel, vagy inkább Miával. ne itt keress vigaszt...
nem baszki, AZÉRT NEM ÉRTEM! két kis nyomoronc ez, semmi parás nincs az egészben, két macskajancsi ajándékozott, aztán valami haver aszonta, hogy hú, az tök drágán eladható lett volna, aztán akkor már kértek volna kis lét, de én mondtam a miának, hogy akkor mondja, hogy vigyék a gecibe a szarukat. ennyi, semmi parás vihar a biliben
S jogos, el kellett volna küldeni telefonba és kész.
amúgymeg abraham-froch meccs, sport1
Te foglalkozz a csigáddal. Kaja, innivaló, locsolás.