faszom.. ezt véleményezzétek: csajom bérelt egy lakást egy barátnpjével mikor felköltözött Bp-re. Mikor összeköltöztünk, akkortájt a tulaj eladta a lakást, meg a sajátját is átépítette, és frankón felkínált több cuccot ami nem kellett neki. Miának pont kellett egy ágy a tatabányai lakásába, mert ki akarta adni majd megvétel után, úgyhogy elmentünk érte. Még tukmáltak egy klímát is, de azzal nem tudtunk mit kezdeni éppen. Levittük az ágyat a csajom keresztapjához valahova oroszlány mellé, azt kész. egy-két hónap múlva hívta a csaj a miát, hogy akkor mi lesz a pénzzel. kérdezte a mia, hogymilyen pénzzel? -hát az ágyért. mondta a mia, hogy 3an voltunk ott érte, és senki nem hallott semmiféle pénz dolgot, sőt, még többször is csodálkoztunk, hogy tényleg ajándék... aztán hivogatták, úgyh mondtam a miának, hogy mondja, hogyha kell, menjenek érte és kész (végülis nem kellett). Aztán annyiban volt mostanáig, és ma megint hivogatta a csaj a miát, hogy hol van, lemennek érte. A mia meg tiszta feszkó volt, hogy nem akar ottlenni mikor értemennek, de a keresztapját nem akarja hoyg egyedül legyen ott akkor (?), meg, fél hogy ha ők viszik ki biiztos direkt leverik a falat meg ilyenek . Mondom ne feszülj, mondd meg a címet, küldj oda egy ottlakü ismerőst és kész . Aztán most felhívott, hogy miylne vagyok, hogy minddenki mondja, hogy odamegy segít neki meg midnen, és hogy azt mondták, hogy miért ne megy a pasija? kérdeztem a miát, hogy miért kéne odamenni, nem megverni akarják vagy valami. mi a faszt csináljak ott? (persze ha megkért volna, mert fél vagy valami biztos lementem volna ha ettől neki jobb) Nem is értem bazmeg az egészet, mit kell szenvedni, és akkor még én vagyok a szar arc? Most menjek le, és nézzek csúnyán, vagy mi a fasz? Az ilyen helyzettel nem tudok mit kezdeni, ez nem pénzbehajtás, vagy területi vita, vagy sima verés . Álldogálnék ott és kész? Akkor meg minek? Én vagyok most a hülye, hogy a komolytalan dolgot, nem veszem komolyan.
Pórázon vagy majd fogod a kezedben?
Jó éjt!