Ebből is látszik, micsoda agresszív állat vagy, nem irigylem szegény LX-et ha begerjedsz!
Én verbális puhításra gondoltam, tudunk segíteni az ügyben.
Ez lett volna a mondandóm jelentése.
A csiki-begenél tényleg vannak tesztgépek, de tavaly volt a hungaroringen is egy teszt motorozás! Lehet h lesz idén is!
Szabó pedig Motorsport Szabó Pécs
köszi turó !!! A csiki begénél voltam már 1-szer de azok nagyon rugalmatlanok
Probálom kideriteni hogy a fehér apriliás Szabó nándornak álitolag van boltja valahol de még nem tudom hogy hol !!! Ö szerintem sokat eltudna mondani az apriliárol ha már 2:03 megy !!!
Na gyerekek én szerintem azért kiprobálom a millét nekem most 636 os kawám van 2005 ös de nagyon megfogott az aprilia ... Nem tudtok valami jó kis aprilia kereskedöt akinek teszt motorja is van ???
ne a műszerfalat nézd, hanem a tájat.
éjjel a pirosan világító műszerfal?
gyönyoörű.
az tény, hogy kódfejtőnek kell lenni ahhoz, hogy kezelhesd a műszerfalat, s a benne rejlő tudás előszedd. :o)
feelingre amit nyújta, azt egy soros sem adja. na jó. adja, de csendben :o) a v2 varázs az varázs.
Eleve olyan a műszerfala (amit a legtöbbet nézel), hogy a szerelem helyett nekem valahogy a hányás jut inkább eszembe...
Arról már nem is beszélve, hogy a kemény 180 centimmel már nem láttam rendesen az LCD-ket, olyan hülye szögben állnak!
kezelhetőségben. gyorsulásban a célban.
kezelhetőség alatt a kanyarba befordítást értem, egyik oldalról másikra "dobást", s a lassú utcai közlekedésnél, nehéz az eleje.
lehet én voltam türelmetlen,s egy szezon kevés volt a millére, de a kawa valami teljesen más. gyorsul úgy, nyílván nem 4000-ről, de ez tök érthető...
motorozás feelingre viszont a legélvezetesebb dolog, amin valah ültem.
az a hang, meg a nyomaték alulról, meg a motorfék is, borzalmas jó. tehát nekem utcára, túra, ide elrohanni, oda elmenni, (hosszabb utakra) egyértelműen aprilia a jobb.
pálya szempontok alapján kawa!
Én verbális puhításra gondoltam, tudunk segíteni az ügyben.
Ez lett volna a mondandóm jelentése.