2004-es yamaha fz6 (naked) típusú motoromhoz szeretnék venni első féktárcsát, első felnit, műszerfal burkolatot. illetve azt a részt ami kuplung kart tartaj. (nem tudom mi a pontos neve? Szét ment a menet amibe a tükröt kell csavarni és lecserelném.
Esetleg egy tipp hogy hol keressek?
keresek a képen látható 4 t KTM 500cm3 motorhoz vezérműszíjat.
használt és új is érdekelne, a használt nem csóróságból csak arra hogy be indítsuk. kawaszeki@freemail.hu
Aprilia Sport city one 50 4T-hez keresek féknyergbe való karmantyút! Tudja valaki esetleg melyik típusé jó még ebbe a motorba illetve hol tudnám beszerezni? CSak kompletten találtam ilyet de az rengetegbe kerül.
2004-es yamaha fz6 (naked) típusú motoromhoz szeretnék venni első féktárcsát, első felnit, műszerfal burkolatot. illetve azt a részt ami kuplung kart tartaj. (nem tudom mi a pontos neve? Szét ment a menet amibe a tükröt kell csavarni és lecserelném.
Esetleg egy tipp hogy hol keressek?
használt és új is érdekelne, a használt nem csóróságból csak arra hogy be indítsuk. kawaszeki@freemail.hu
Üdv.
Az lenne a kérdésem, hogy tudtok e nekem Er-6f 2006 fehér motorra fehér sárvédőt, vagy kipufogót elérhető áron vagy hol érdemes utána néznem?
Köszi
Adnál nekem egy elérhetőséget?
Andi
Van váz is meg gyertyapipa is,
Andi
Andi