Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok keresek elado cagiva mito 125 1994 fej illetve has idomot láb tartott első telot
Szia,mindenen van FZ-6-hoz bontott is és új is,ha érdekel csörögj 06705850436.
Sziasztok!

2004-es yamaha fz6 (naked) típusú motoromhoz szeretnék venni első féktárcsát, első felnit, műszerfal burkolatot. illetve azt a részt ami kuplung kart tartaj. (nem tudom mi a pontos neve? Szét ment a menet amibe a tükröt kell csavarni és lecserelném.
Esetleg egy tipp hogy hol keressek?
Mikuni Tm 34mm 8000ft
Cserélném másik kézvédőre!Fehér vagy kék-re!Sajnos nekem nem jó!
keresek a képen látható 4 t KTM 500cm3 motorhoz vezérműszíjat.
használt és új is érdekelne, a használt nem csóróságból csak arra hogy be indítsuk. kawaszeki@freemail.hu
nekem van hivj tel 06704275150
SV 650-hez keresek indexet, gyertyapipát, esetleg első féktárcsákat, sportdobot 'inkább szar legyen, mint drága' jeligére. :]
Keresek Suzuki GS 500 hoz légszűrőházat, a hozzá tartozó gumicsonkokkal.
Üdv.
Üdv xt 600 blokk eladó henger kivételével minden megvan!
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy tudtok e nekem Er-6f 2006 fehér motorra fehér sárvédőt, vagy kipufogót elérhető áron vagy hol érdemes utána néznem?

Köszi
Aprilia Sport city one 50 4T-hez keresek féknyergbe való karmantyút! Tudja valaki esetleg melyik típusé jó még ebbe a motorba illetve hol tudnám beszerezni? CSak kompletten találtam ilyet de az rengetegbe kerül.
Szió! Neked?.:)..Persze! 06 30 536 0000 Szia..:)
Szia !

Adnál nekem egy elérhetőséget?

Andi
Eladó a képen látható Aprilia RX 50 cuccok, ülés, 1 pár tankidom. Ha érdekel valami írj !
Szia Andi!.:) Már csak a vázra lenne szükségem! Tudnál árat írni róla? Köszi..szió..:)!
Aprilia Rx 125-höz alkatrész!Idom(ülés alatti jobb-bal!),szívócsonk,közép sztender,hátsó lámpa búra,szivatókar...!
Szia-szia

Van váz is meg gyertyapipa is,

Andi
Szia Hölgyem! Adom....vagy adnám...:) van osztrák kivont papírja is...viszont zx9r-hez vennék magyar papiros vázat! Szió
Oké köszi ! Már vissza is jeleztem !
Adod vagy veszed ?

Andi
ment a mail
Sziasztok! Valakinek egy Kawasaki Gpz 750-es váz? Teljesen sérülésmentes..
Oké köszi ! Várok még egy két napot amíg befutnak az infók a többi eladótól , ha azok nem nyerők akkor hívlak.