Keresek '04-es CBR600RR-hez:
- hátsó segédvázat műanyag betéttel,
- hűtőt ventilátorral együtt,
- vezetékköteget computer nélkül,
- első lámpát,
- bal oldaldeknit,
- szelepfedelet,
- bal visszapillantó tükröt,
- bal lábtartót.
Sziasztok érdeklödnék nincsen-e valakinek DERBI SENDRA idomok olcson kéne nekem a két elsö idom ami a tanknál találhato ha valakinek volna kérem irjon emailt ere a cimre(gabesz19882323@freemail.hu)-elöreis köszönöm szevasztok.
Teljesen mindegy, mert bármilyen teszt csak szubjektív lehet.. Függ a lánc ápolásától kezdve az időjárás körülményein át a vezető stílusáig sok mindentől..
Nem tud valaki egy meghajtólánc tesztet belinkel?
mert nem találtam, és érdekelne ,hogy melyik márkájú lánc a legjobb?
CBR900RR 530-as
D.I.D vagy RK vagy tudja a tököm csak japán lánc legyen
üdv. keresek suzuki gsxr 600, 2001-2003 köztihez (talán a srad-é is jó lenne ) a kuplungdekli előtt lévő dekliket , plussz azt a fogaskereket ami a deklik alatt található és az önindítóval van kapcsolatban. ha valakinek vannak ijen alkatrészei és eladná kérem jelezze ! köszönöm! üdv.
Sziasztok!
Aprilia RS125(96-os évj de ha passzol újabbakról is érdekel) plexit keresek ami nincs elsárgulva és megrepedezve valamint nincs agyonkarcolva.
Eladó egy normál állapotú nagytestű robogó.Önindítós,tárcsafékes,sisaktartós.A motorja kifogástalan,most lett henger cserélve rajta és a hozzá tartozó alkatrészek,a régi alkatrészeket meg tudom mutatni.Új akumlátor van benne,Külön ólajzás ki van kötve.Én keverékkel használtam.Km óra nem jó,hátsó lámpa bura hiányzik,ezt a képen is lehet látni.Világítás,index működik rajta.Csere esetleg 4 sebességes Simsonra.Vagy Honda CR 250 es alkatrészekre (1988 as évjárat)
- hátsó segédvázat műanyag betéttel,
- hűtőt ventilátorral együtt,
- vezetékköteget computer nélkül,
- első lámpát,
- bal oldaldeknit,
- szelepfedelet,
- bal visszapillantó tükröt,
- bal lábtartót.