Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keresek '04-es CBR600RR-hez:
- hátsó segédvázat műanyag betéttel,
- hűtőt ventilátorral együtt,
- vezetékköteget computer nélkül,
- első lámpát,
- bal oldaldeknit,
- szelepfedelet,
- bal visszapillantó tükröt,
- bal lábtartót.
sziasztok derby hátsókerék és aprilia rx 50 és rieju rr 50 alkatrészek nagyonolcsón nálam... vízhűtő 3000 ft teleszkóp párban 4000 kp teló 5000 ft..stb stb..kerék 5000 tárcsával gumival és még sok apróság ...30 605 6883
Szia !

Nekünk bontottba van, ha érdekel

Andi
Sziasztok!2008-as Kawasaki Z750-hez keresek Új fejidom+kilométer órát.Hol tudom beszerezni?Köszi
Eladó baráti áron egy új Fehling 22 mm-es acélkormány, szélessége 660 mm... Info: lucifer0820@freemail.hu
Sziasztok érdeklödnék nincsen-e valakinek DERBI SENDRA idomok olcson kéne nekem a két elsö idom ami a tanknál találhato ha valakinek volna kérem irjon emailt ere a cimre(gabesz19882323@freemail.hu)-elöreis köszönöm szevasztok.
ok, ha kell, csak szólj..:-)
oké köszi,még nem aktuális a csere csak nyomozok
70-esen hívlak! Vedd mááááár feeeel!
Van ilyenem!
Van hozzá főtengelyem...
Van!
Csörögj rám ati!
Teljesen mindegy, mert bármilyen teszt csak szubjektív lehet.. Függ a lánc ápolásától kezdve az időjárás körülményein át a vezető stílusáig sok mindentől..
RK 530GXW lánc+kerekek 45e szettben.. Info: lucifer0820@freemail.hu
Nem tud valaki egy meghajtólánc tesztet belinkel?
mert nem találtam, és érdekelne ,hogy melyik márkájú lánc a legjobb?
CBR900RR 530-as
D.I.D vagy RK vagy tudja a tököm csak japán lánc legyen
Szia. 2002-es.
előző hirdetésemhez még annyit , hogy a gsxr 750-é is valószínű megegyezik a 600-as deklikkel, ha van esetleg ijen valakinek eladó jelezze! köszi.
üdv. keresek suzuki gsxr 600, 2001-2003 köztihez (talán a srad-é is jó lenne ) a kuplungdekli előtt lévő dekliket , plussz azt a fogaskereket ami a deklik alatt található és az önindítóval van kapcsolatban. ha valakinek vannak ijen alkatrészei és eladná kérem jelezze ! köszönöm! üdv.
Mi a Hayabusa évjárata?
újban van!
Tudok segiteni! adatlap!
elfelejtettem írni h ez már a "szív" lámpás
Sziasztok!
Aprilia RS125(96-os évj de ha passzol újabbakról is érdekel) plexit keresek ami nincs elsárgulva és megrepedezve valamint nincs agyonkarcolva.

Üdv!
Eladó egy normál állapotú nagytestű robogó.Önindítós,tárcsafékes,sisaktartós.A motorja kifogástalan,most lett henger cserélve rajta és a hozzá tartozó alkatrészek,a régi alkatrészeket meg tudom mutatni.Új akumlátor van benne,Külön ólajzás ki van kötve.Én keverékkel használtam.Km óra nem jó,hátsó lámpa bura hiányzik,ezt a képen is lehet látni.Világítás,index működik rajta.Csere esetleg 4 sebességes Simsonra.Vagy Honda CR 250 es alkatrészekre (1988 as évjárat)