Lehet kapni Magyarországon (vagy akárhol, külföldi rendelés sem gond) 4t utcai motorokhoz (konkrétan a saját gsxr 750-emhez keresnék) olyan alkatrészeket, mint pl főtengely csapágy, hajtókar csapágy, szelepek, hengerfejtömítés... szal ilyen motorikus alkatrészeket a gyárin kívül? Ha igen hol? Én nem találtam eddig semmit a neten (ill csak tömítéseket), ami eléggé elszomorít.
Hello. Eladó egy hátsó kerék! Aprilia ETX 350-en volt.
Felni , gumi féktárcsa fogaskerék !
gumi: metzeler enduro 4 120/80 - 18 70%-os
Féktárcsán repedés nincs , és válla sincs.
Felni nincs megnyomva !
9.000 + posta, amit nem tudom mennyi egy ilyen tömegű és méretű tárgyra.!
micu_95@citromail.hu minden nap nézem !
Szia lehethogy érdekelne engem az oldal sztender,az az igazság,hogy yamahára szeretném felszerelni,de sehol sem találok.Menyi ért adnád?
Kéne egy kép is a felfogatásról.
Köszi.
2001-es Honda VFR 800 FI -hez keresek jobb oldali tükröt. Nem a gumisszárú kivitelt. pár bontóban érdeklődött az ismerősöm, de csak sérültek vannak. köszi a segítséget.
Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor Ózd, Gábor Áron utca 11. 3600
További részletek itt: http://generator.n-bit.net
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Sziasztok! Olyan gondom lenne hogy a motoromban elkoptak a vezérmű bütykök és keresnék bele másik használható vezérműtengelyeket. A motor egy Suzuki GSX400E (kéthengeres, hengerenként 4 szelepes). A vezérműtengelyekre 44201 számsor van öntve, így könnyebb lehet őket beazonosítani.
Mit jelent neked az olcsó? Van egy arrow titánium dobom, apró benyomódásokkal a hátoldalán!
Felni , gumi féktárcsa fogaskerék !
gumi: metzeler enduro 4 120/80 - 18 70%-os
Féktárcsán repedés nincs , és válla sincs.
Felni nincs megnyomva !
9.000 + posta, amit nem tudom mennyi egy ilyen tömegű és méretű tárgyra.!
micu_95@citromail.hu minden nap nézem !
Kéne egy kép is a felfogatásról.
Köszi.
2001-es Honda VFR 800 FI -hez keresek jobb oldali tükröt. Nem a gumisszárú kivitelt. pár bontóban érdeklődött az ismerősöm, de csak sérültek vannak. köszi a segítséget.
Nem írtad de esetleg jó állapotú üléshuzat vagy ülés kompletten van-e ?
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor Ózd, Gábor Áron utca 11. 3600
További részletek itt: http://generator.n-bit.net
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500