Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello.

Már csak a tanksapkazár és az ülészár van meg(+1 kulcs)
àr pedig...nem tudom mondj valamit
DR 600 berugókart keresek.
Hello mindenki! Keresek yamaha Dt 50 mx-hez gyári jó állapotu hengert. akinek van kérem szoljon! nagyon köszönöm
Üdv mindenkinek.Honda bali,régi lead, x8r , fekvő minarelli blokk és suzuki ap50 hez alkatrészek bontásból eladók.Érdeklődni email : orbanattila40 kukac gmail.com. Vagy itt.Posta megoldható. Üdv Attila
Motoplat alaplap és gyujtáselektronika+trafó eladó
több tipushoz is jó:cagiva,gilera,stb
szacsomotor@freemail.hu
suzuki gyári kormányteleszkóp eladó. 8000 ft,
véleményem szerint motorkerékpár.
Yamaha YZ 250 4SR00-kódszámú motor hengere eladó (1996) (Egyes kiadások szerint 1997)
2 méret még belemegy. Menetek jók. Működő motorból lett kivéve. Ár: skyro28@gmail.com on megbeszélés szerint
ez mihez való segitsen valaki
Elkelt.
hali első plexit!?Ár?
Sziasztok ! Köszi mindenkinek a ZR-7 tárcsára küldött ajánlatát ,megszületett a megoldás .
Sziasztok,meg tudná valaki mondani hogy milyen tompított-távolsági égő kell egy 2001 évjáratú Suzuki GSX750F-be?Köszönöm szépen.
bontódik a motor most még minden megvan ! tökéletes minden része ! azon kívül van még tuareg és pegaso alkatrészek is!
sem amal gyujtás is van!
rotax 123-hoz is van minden!
irj vagy hivj ha bármi kérdésed van !
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Yamaha fzr600 bontott alkatrészek.Forgalomba helyezhető külföldi papíros váz,idomok,villamosság,motorikus alkatrészek.Érd:zoli_motor@freemail.hu
miért nem látni,a linket be kell másolni a keresőbe és működik csak azért így raktam fel mert hiába raktam volna fel több képet sosem töltődött ide föl mind
miért nem látni,a linket be kell másolni a keresőbe és működik csak azért így raktam fel mert hiába raktam volna fel több képet sosem töltődött ide föl mind
hali! tud valaki segíteni?
xt 550-hez keresek aksi felöli oldal idomot,hátsó lámpát illetve hátsó indexet. golyhesz@freemail.hu
Hali
Valahogy nem látni mik ezek
asztmari@gmail.com

Megbeszéljük!
Hali
Igen olyan ami kellene!
Jelezz egy irányárat!
Köszi
én se......
írtam rá egy szabit, dolgozzon szombaton az aki szegény
Nem akarom.
holnap kell a 31.-ét ledolgozni
Ezen az ötleten sírni kell nem nevetni.

Utald át a két kilót az eladónak, biztos lesz olyan kedves és eltárolja neked a gépet addig amíg nem tudsz érte menni.
Ha pedig nincs két kilód, akkor nincs miről beszélni.. pontosabban pénzt csak kamatra