Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok nekem aprilia tuareg125 win hez kellene gyujtás lenkerék inditofogas kerékkel együtt havan légy szi irj és menyi ért elöre is köszi
Hi! 22950ft
üdv zsolti! 55028-1363-B1 kawaszeki@freemail.hu ár?
bocs de az adatlapos címeden nem érlek el.
csak ne pál imre legyen az illető nekem eddig 2-0 a generátor javára, és mind a kettőhöz neki van köze.
Köszi, de nem kell .
ha van a 2. jeladónak is kialakított helye akkor elvileg jónak kell lennie, de lehet hogy csak 1et használ belőle, nemtudom pontosan
ezért kerül sokba, mert nehéz hozzá szerezni. én így bontottan 20ért tudtam venni.
15ért odaadom.
A 2 jeladós stimmelne az én motoromra? most 1 jeladós van rajta, vagy mást is cserélni kell?
Nekem 1 jeladós van a motoron. De ha külön eladod a tekercset akor érdekel, vagy ha kompletten, de olcsón. Öreg motor, nem tudom miért kérnek olyan nagy árat.
mennyit adnál egy komplett alaplapért tekercsekkel együtt?
Eladtam a motort és maradt pár alkatrészem. Van egy bontottam, két jeladós fajta.
Ez a 10e forint mire értendő? komplett alaplap?
Ktm exc fejidomot keresek!
Ajánlatokat ide bohner94@citromail.hu
üdv. eladó a képeken látható suzuki rf 400-as 96-os évjáratú alkatrészek megegyezés szerinti áron . 0620/992-4528 gödöllő
nekem van ha érdekel 10eft
kézvédő érdekelne.Alubetétes előnyben
szasztok. nem tud valaki eladó fejidomot és oldal/hasidomot Honda NS125R -re? (kockalámpásra)
ilyen is elő fordul hogy tul válalják magukat a "szerelők"
Az a gond, hogy egyik barátom által küldtem el neki, mert nekik bedolgozik a munkahelyre, telefon számot nem tudok, és eddig a nevét sem. De nem fogom hagyni. Lehet hogy tényleg annyi a munka, hogy nem tudja megcsinálni, de akkor nem kellett volna bevállalnia.
hát részben meg nyugodtam báűr mondom az enyim is mindig tolódik..........de ha neked hivásra sem adják vissza az már gond........el kell menni személyesen esetleg ha sokan mentek lehet előny
nem, Debrecenben csinálják, mondjuk a csinálják az túlzás, én már arra is gondoltam, hogy eltökítették. Hiába mondtam, hogy ne is nyúljanak mostmár hozzá csak adják vissza, semmi.
csak nem Ózdra külted?mert az enyim is oda van 1 pár hete és mindig tolódik a javitás
Még talán leégett is érdekelne.
Üdvözletem az Uraknak!
Még mindig keresek DR 600 gyújtótekercset. Sok helyen próbáltam, de sajnos csak komplett alaplap van. Nem is lenne ezzel baj, de olyan arany árban adják, ehhez az idős motorhoz, hogy....
Valakinek van olcsó használt kézvédő?Alu betétes előnyben!