Nekem 1 jeladós van a motoron. De ha külön eladod a tekercset akor érdekel, vagy ha kompletten, de olcsón. Öreg motor, nem tudom miért kérnek olyan nagy árat.
Az a gond, hogy egyik barátom által küldtem el neki, mert nekik bedolgozik a munkahelyre, telefon számot nem tudok, és eddig a nevét sem. De nem fogom hagyni. Lehet hogy tényleg annyi a munka, hogy nem tudja megcsinálni, de akkor nem kellett volna bevállalnia.
hát részben meg nyugodtam báűr mondom az enyim is mindig tolódik..........de ha neked hivásra sem adják vissza az már gond........el kell menni személyesen esetleg ha sokan mentek lehet előny
nem, Debrecenben csinálják, mondjuk a csinálják az túlzás, én már arra is gondoltam, hogy eltökítették. Hiába mondtam, hogy ne is nyúljanak mostmár hozzá csak adják vissza, semmi.
Üdvözletem az Uraknak!
Még mindig keresek DR 600 gyújtótekercset. Sok helyen próbáltam, de sajnos csak komplett alaplap van. Nem is lenne ezzel baj, de olyan arany árban adják, ehhez az idős motorhoz, hogy....
bocs de az adatlapos címeden nem érlek el.
15ért odaadom.
Eladtam a motort és maradt pár alkatrészem. Van egy bontottam, két jeladós fajta.
Ajánlatokat ide bohner94@citromail.hu
Még mindig keresek DR 600 gyújtótekercset. Sok helyen próbáltam, de sajnos csak komplett alaplap van. Nem is lenne ezzel baj, de olyan arany árban adják, ehhez az idős motorhoz, hogy....