Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

holnap után jó lenne...Campóna környéke du.5-6-körül....?
Találkozzunk Bp-en.
Mikorhol?
Sziasztok!

KTM MX 125 ,valamint Cagiva T4 350 -hez keresek alkatrészeket!
Írjon akinek van hozzá! A T4-hez főként hengerfejet keresek! Az mx-hez akár komplett blokkot,karburátort(hibásat is) vennék!
Köszönöm előre is!
Vagy postán feladom a címedre, vagy találkozunk bp. valahol...
Szia Verus !

Nem neked
Köszönöm a választ!
Szia Andi!
Nekem szólt a sajnos nincs? :(
Tisztelt RedLineMotors!
Köszönöm a segítséget, de ennyit jelenleg nem áldozok rá.
Tisztelettel:
Ha esetleg valakit érdekel, eladó Healtech Fi Tuner Pro.

Healtech
Szia !

Sajnos most nincs

Andi
Üdvözlöm!

Gyári Kawasaki alkatrésznél csak szettben van, tehát bal és jobb oldali bukógombát lehet csak rendelni.

Bruttó listaár: 72.608 forint
Ha nálunk rendeli meg a bruttó vételár: 58.650 Forint

Üdvözlettel:
Májer Norbert
06-20-220-3720
Szia,

Kawazsolti, a pécsi kawa-mágus tuti tud segíteni. Bizonyosan drágább, mint a vállalkozó kedvű esztergányosok ajánlata.
Sziasztok!
Egyenlőre csak érdeklődés szintjén kérdezném,van-e 93-95' zxr 750-hez hátsó lengővillátok,sérülésmentes,hibátlan.
Köszi!
Szia !

Van minden, mint karácsonykor
jelölj vissza MSN-n és megbeszéljük.

Üdv: Andi
Szia:) 90-es évjáratú VFR 750 (rc36) műszerfalba a kis digitális órátok van? vagy csak komplett óra vagy egyiksem?:) És esetlegesen egy benzincsap?:) Előre is köszi!
Igazság szerint ahhoz még egy légtömegmérő is kellene... ;)
Hol/hogy tudom megvenni tőled?
adatlapon megtalálható az elérhetöség
Sziasztok! Vásároltam egy Kawasaki ER-6n-t, 2006-os évjárat.
Érdeklődnék, hogy lehet-e kapni hozzá gyári bukógombát konzollal?
Úgy vásároltam, hogy a bal oldali megvolt épen, a jobb teljesen hiányzik!
Előre is köszi.
ohhhhhh....szép állapotban van és keveset használt....kintről van. nem szeretnék engedni belőle ha nem baj.....akkor inkább megtartom. Csak azért írtam mert gondoltam hogy gondban vagy és nem megy enélkül a motorod. Nekem meg csak itt van a polcon. Üdv neked!
És mennyit lehet alkudni a feléből....?
Hali!
Van egy régebbi yamahám,aminek porvédőre lenne szüksége!De nem tud szerezni még a márkaszerviz sem.Arra gondoltam fabrikálok valahogy.Csak azt szeretném tudni,hogy ismer-e valaki olyan motort vagy robogót aminek a teló szára 39-es átmérőjű.Mert ebből már el tudnék indulni.
Üdv. ApriliaTuareg 50hez kellene hátsó fékcső,illetve fékkar.
Szia! 15000ft-ért a tied.
Lenne egy Piaggio Sfera 50 1992-es
Olyan kérdésem lenne mivel még kezdő vagyok, hogy hány grammos és milyen görgöket vegyek bele, illetve okozhatja e a kuplung kopottsága hogy mostmár kissebb emelkedőnél is lassul illetve olyan mintha kipörögne vagy az is a görgő hiba,
És azt szeretném megkérdezni hogy alapjáraton néztem közbe a variátor szíjat és szemre nekem nagyon nagynak tünik a berázkódása olyan mintha laza lenne, de magasabb fordulaton már jónak látom.
A válasz sűrgős.
A segítséget előre is köszönöm
Szia!
Küldenél egy elérhetöséget, tel. számot?