Üdv mindenkinek! Van egy CBR 1000 RR-em ami sérült, de pályára vagy mókázásra meg lehet csinálni csak sajnos nekem erre most nincs időm+ kell a lóvé is! Ha valakit komolyan érdekel hivjon és meg egyezünk! Forgalomba nem helyezhető! Info:06306217608
Sziasztok!
Suzuki SV 650 N 2000es évjárathoz keresek első fék munkahengert.
A kar és a tükörtartó pöcök nem is kell csak maga a munkahenger. Ha valaki tud segíteni, annak előre is kösz!
Üdv, Tamás
kawasaki zzr 600 E 94-es alkatrészei eladók. hibátlan henger fej henger dugok,váltó ,felnik ,indexek ,tükrök,müszerfal,magyar papiros sérült váz.ülések,gyári hibátlan kipuffogok ha kell valami kérdezz van még sokminden ami nincs a képeken tel 06309492804
kawasaki zzr 600 E 94-es alkatrészei eladók. hibátlan henger fej henger dugok,váltó ,felnik ,indexek ,tükrök,müszerfal,magyar papiros sérült váz.ülések,gyári hibátlan kipuffogok ha kell valami kérdezz van még sokminden ami nincs a képeken tel 06309492804
Sziasztok!
Van egy megmaradt kuplungom, fekvőhengeres minarellihez, 105-ös, és egy gyári tolórugó, mindkettő teljesen új, beszerelve sosem volt, megmaradt, és még van egy használt, de abszolút jól működö szekunder tárcsám (külső-belső, együtt-egyben), akár postán is
Üdv!
keresek 150 es Mz ts-hez komplett kipufogórendszert (hollander, könyök, dob) Nem baj az sem ha rozsdás vagy kokszos.
E-mail: 9600se[KUKAC]windowslive[PONT]com
Szia!
Lenne még egy fontos kérdésem! Vajon a gyári 16-44 áttételhez milyen lán kell? Mert nekem 108as van.Csak azért,hogy biztos jó legyen a 44es lánckerék.Megnéznéd ezt nekem?
Píísz
Sziasztok. Segítsetek abban hogy hol tudnák venni vagy rendelni
színes idom csavarokat , gumiba ágyazott anyával együtt vagy külön.
Előre is köszönöm a segítséget.
várom segítségeteket!
van mindegyik évjárathoz fejidomom, ha érdekel 70 317 90 83
Suzuki SV 650 N 2000es évjárathoz keresek első fék munkahengert.
A kar és a tükörtartó pöcök nem is kell csak maga a munkahenger. Ha valaki tud segíteni, annak előre is kösz!
Üdv, Tamás
blokk,elektronika,felnik,karburátor,tank,kábelköteg,villah
íd,csutkák,lábtartó....stb
Van egy megmaradt kuplungom, fekvőhengeres minarellihez, 105-ös, és egy gyári tolórugó, mindkettő teljesen új, beszerelve sosem volt, megmaradt, és még van egy használt, de abszolút jól működö szekunder tárcsám (külső-belső, együtt-egyben), akár postán is
keresek 150 es Mz ts-hez komplett kipufogórendszert (hollander, könyök, dob) Nem baj az sem ha rozsdás vagy kokszos.
E-mail: 9600se[KUKAC]windowslive[PONT]com
Lenne még egy fontos kérdésem! Vajon a gyári 16-44 áttételhez milyen lán kell? Mert nekem 108as van.Csak azért,hogy biztos jó legyen a 44es lánckerék.Megnéznéd ezt nekem?
Píísz
színes idom csavarokat , gumiba ágyazott anyával együtt vagy külön.
Előre is köszönöm a segítséget.
8860 az olaj és a lánckerék (JT) mínusz a 2 000 Ft.
Nekem van 5980ft