Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!Nem érdekel valakit Pegasora 160-as Pollini henger?Cserébe keresek 91-es pegasora,123-as rotax blokkosra hengert,dugót meg hengerfejet!
helló.én Honda ns125f hez keresek egy komplett üzemképes blokkot,vagy főtengelyt!de inkább üzemképes blokk érdekelne!
várom segítségeteket!
hello

van mindegyik évjárathoz fejidomom, ha érdekel 70 317 90 83
Üdv mindenkinek! Van egy CBR 1000 RR-em ami sérült, de pályára vagy mókázásra meg lehet csinálni csak sajnos nekem erre most nincs időm+ kell a lóvé is! Ha valakit komolyan érdekel hivjon és meg egyezünk! Forgalomba nem helyezhető! Info:06306217608
Sziasztok!
Suzuki SV 650 N 2000es évjárathoz keresek első fék munkahengert.
A kar és a tükörtartó pöcök nem is kell csak maga a munkahenger. Ha valaki tud segíteni, annak előre is kösz!
Üdv, Tamás
kawasaki zzr 600 E 94-es alkatrészei eladók. hibátlan henger fej henger dugok,váltó ,felnik ,indexek ,tükrök,müszerfal,magyar papiros sérült váz.ülések,gyári hibátlan kipuffogok ha kell valami kérdezz van még sokminden ami nincs a képeken tel 06309492804
kawasaki zzr 600 E 94-es alkatrészei eladók. hibátlan henger fej henger dugok,váltó ,felnik ,indexek ,tükrök,müszerfal,magyar papiros sérült váz.ülések,gyári hibátlan kipuffogok ha kell valami kérdezz van még sokminden ami nincs a képeken tel 06309492804
R6 hátsólámpa,r6 hátsó index,Redszámtartó(univerzális),929rr jobb alsó idom,Eladók
Sziasztok. Hallott már valaki olyanról h SYM JOYRIDE 150?
Kawasaki zx6 (98-99) alkatrészek eladók.
blokk,elektronika,felnik,karburátor,tank,kábelköteg,villah
íd,csutkák,lábtartó....stb
Sziasztok!
Van egy megmaradt kuplungom, fekvőhengeres minarellihez, 105-ös, és egy gyári tolórugó, mindkettő teljesen új, beszerelve sosem volt, megmaradt, és még van egy használt, de abszolút jól működö szekunder tárcsám (külső-belső, együtt-egyben), akár postán is
Üdv!
keresek 150 es Mz ts-hez komplett kipufogórendszert (hollander, könyök, dob) Nem baj az sem ha rozsdás vagy kokszos.
E-mail: 9600se[KUKAC]windowslive[PONT]com
Ok, küldöm!
Reméljük jó lesz,postázhatod,utánvéttel fizetek,jó? Köszi
A 16-45 höz 110 kell tehát így jónak kell(ene) lennie.
Szia!
Lenne még egy fontos kérdésem! Vajon a gyári 16-44 áttételhez milyen lán kell? Mert nekem 108as van.Csak azért,hogy biztos jó legyen a 44es lánckerék.Megnéznéd ezt nekem?
Píísz
e-mail címem: jazmer@citromail.hu
Sziasztok. Segítsetek abban hogy hol tudnák venni vagy rendelni
színes idom csavarokat , gumiba ágyazott anyával együtt vagy külön.
Előre is köszönöm a segítséget.
Váz 1 kiló papiros! Olajhütő 15.
ok.
Köszönöm szépen ,de ezt kutya úrnál szoktam mindig! Remélem megérted
Küldöm emailre az adatokat
Szia,
8860 az olaj és a lánckerék (JT) mínusz a 2 000 Ft.
Szia!

Nekem van 5980ft