Sziasztok kellene dbr 140 es pit bikehoz alktrész komplett váltó és a blokkfelek kellenének.
Ha valaki tud motor hibás pitet az is érdekel 125-ös vagy 110-es nem félautomata, olyat aminek a blokkrésze ép csak a henger dugó sérült benne. Légyszi segítsetek számom
06 20 560 0144
email címem: bjwatt22@citromail.hu
előre is köszönöm annak aki tud segíteni..
Aprilia Rs 125 2007-es jobb oldalán csúszott, szinte minden alkatrésze eladó. Kivéve:váz, motor, karbi, kerekek, első futómű, fékek. Teljesen épp a bal oldala, lámpa, műszerfal,ülések, stb.
(fekete-piros) Továbbá nagyon jó állapotú gumigarnitúrák is eladók. (Dunlop D209Gp, Michelin Power One)
20/9655947
Hali!
Készletkisöprő akció!Utolsó darabok a raktárban.
Mindkét sisak XL-es méret.
HJC CLX4N8 Dawg 29000 helyett 21500 Ft.
HJC CL X5 Mammoth 33000 helyett 23000 Ft.
Kérdéseddel keress bátran!Postai utánvéttel is küldöm!
20/974-1680
Heló az a baj hogy nekem nem az egész injektor sor kel mertt a K1 esen ami nekem van az bovdennel működteti a másodlagos pillangószelepet.két bovden jön egy kis fekete dobozból amiven egy villanymotor van a motor jobb oldalán.és úgy tudom hogy a k2 esé már nem ilyen ott már nincs bovden szóval nekem csak úgy lenne jó ha valakinek K1 ra való van de mondom nekem csak az a kis fekete doboz kellene
Érdeklődnék hogy tudnátok-e segíteni nekem! S.O.S be kéne nekem Ducati Monster 620ashoz 1 komplet donor , vagy ha tudtok valami embert aki mindenféle motor alkatrésszel vagy csak Ducati motor alkatrészekkel foglalkozik írjon légyszíves
köszi hogy elolvastad
Heló Gsxr 600-750 K1-K3 alkatrészek érdekelnek főképp másodlagos pillnagószelep vezérlőt az egy kis villanymotor egy kis fekete dobozban akinek van írjon
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni olyan dologban,hogy kawasaki KDX 200-ashoz hol lehet találni powerszelep berendezést (elnézést minden szakértőtől ha nem ez a dolog helyes megnevezése )
Valamint,hogy mégis milyen anyagi vonzata van ennek?
Előre is köszönöm a segítő hozzászólásokat!
Üdv
Yamaha r6 2005 alkatrészek!
Személyesen megtekinteni,kipróbálni,átvenni Kecskeméten lehet.
Postai utánvét megoldható,ennek költsége 1000 Ft.
20/974-1680
Ha valaki tud motor hibás pitet az is érdekel 125-ös vagy 110-es nem félautomata, olyat aminek a blokkrésze ép csak a henger dugó sérült benne. Légyszi segítsetek számom
06 20 560 0144
email címem: bjwatt22@citromail.hu
előre is köszönöm annak aki tud segíteni..
(fekete-piros) Továbbá nagyon jó állapotú gumigarnitúrák is eladók. (Dunlop D209Gp, Michelin Power One)
20/9655947
Készletkisöprő akció!Utolsó darabok a raktárban.
Mindkét sisak XL-es méret.
HJC CLX4N8 Dawg 29000 helyett 21500 Ft.
HJC CL X5 Mammoth 33000 helyett 23000 Ft.
Kérdéseddel keress bátran!Postai utánvéttel is küldöm!
20/974-1680
Érdeklődnék hogy tudnátok-e segíteni nekem! S.O.S be kéne nekem Ducati Monster 620ashoz 1 komplet donor , vagy ha tudtok valami embert aki mindenféle motor alkatrésszel vagy csak Ducati motor alkatrészekkel foglalkozik írjon légyszíves
köszi hogy elolvastad
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni olyan dologban,hogy kawasaki KDX 200-ashoz hol lehet találni powerszelep berendezést (elnézést minden szakértőtől ha nem ez a dolog helyes megnevezése )
Valamint,hogy mégis milyen anyagi vonzata van ennek?
Előre is köszönöm a segítő hozzászólásokat!
Üdv