Eladó új Nitro N1700VF-ek több darab.A bolti ára 49900 Ft,most hatalmas akcióban 27000 Ft-ért juthatsz hozzá!
Dupla D-gyűrűs csat,pin-lock,karc-páramentes plexi,kivehető-mosható bélés,több darab letéphető fólia mint az F1-ben,üvegszálas héjszerkezet,sisakzsák,dobozában!
Ha a pünkösdi idő alatt lecsapsz rá én állom a postát!
Elérhető még:
Fekete és ezüst XXS 1-1 db
Matt ezüst XS 1 db
Ezüst M 1 db
Ezüst L 2 db
Ezüst XL 1 db
20/974-1680
Üdv mindenkinek! Ha valaki tudna nekem segíteni Honda CBX 550F2 alkatrész ügyben az kérem jelezze. Továbbá Mito bontásából vannak megmaradt alkatrészek, ha valakit érdekel jelentkezzen. Kösz Péter
Nemtudom hogy olvastad e az adatlapom(amugy a tied nincs kitoltve),de en Romaniaban lakom,Nagyvaradon pontosabban,es innen azert nem a legolcsobb a telefonalgatas,meg oszinten nincs is feltoltve jelenleg a telefonom.Ugyhogy ha nem okoz gondot itt kellene beszelgetnunk,vagy esetleg felvehetnel a listadra.Tobb dolgot is vettem mar toletek postai utanvetellel,igy a forumon at.Irj bizalommal
Most sajna ell kell menjek de kesobb feltetlenul beszelnunk kell,esetleg felvehetnel mesengerre,,, pal_csaba88@yahoo.com ,,,valasztd ki a yahoo-t mikor beirsz
Üdv mindenkinek!
Hatalmas kérésem volna (vagyis havernak), kifeküdt a motorjában (gsx-r1100) a feszabályzó ,és kellene egy másik képen látható alkatrész ami faszán üzemel, vagy ha tud valaki komplett jó generátort ami frankón műkszik az léci ne tartsa vissza.
Előre is köszi .
amugy aprilia af1 futurába kel 125-ős
Dupla D-gyűrűs csat,pin-lock,karc-páramentes plexi,kivehető-mosható bélés,több darab letéphető fólia mint az F1-ben,üvegszálas héjszerkezet,sisakzsák,dobozában!
Ha a pünkösdi idő alatt lecsapsz rá én állom a postát!
Elérhető még:
Fekete és ezüst XXS 1-1 db
Matt ezüst XS 1 db
Ezüst M 1 db
Ezüst L 2 db
Ezüst XL 1 db
20/974-1680
Csinált már valamelyikőtök csomagtartót K4-5 gixerre?
Ha van valakinek valami kivitelezési terve azt igazán megoszthatná...
Mennyiért árulod a dobokat? Egyformák amúgy?
speedfan@citromail.hu
akkor emil: jelpet@freemail.hu
csá,P.
triumph ügyben elérsz a 70 317 90 83-on
üdv
vannak 955i valamint 885 cuccaim.
98-130 szemig, 20.000-22.500Ft-ig hossztól függően.
Érdeklődés, info, és további termékek itt.
ha érdekel hivj 06209352002
Hatalmas kérésem volna (vagyis havernak), kifeküdt a motorjában (gsx-r1100) a feszabályzó ,és kellene egy másik képen látható alkatrész ami faszán üzemel, vagy ha tud valaki komplett jó generátort ami frankón műkszik az léci ne tartsa vissza.
Előre is köszi .
cbr125r-hez kéne baloldali oldali idomok(hátsót kivéve),váltókar.tükör ,index nem kell gyári,mert undorítóak,csak legyenek jók hozzá.