Üdv mindenkinek!
Kérdésem lenne hogy valaki megtudná e mondani hogy mekkora egy dellorto vhsa 32-es karbiban a gyári főfúvóka?! És mi lehet annak az oka hogy kicsi a szikra (megy így is a gép meg harap de fura hogy kissebb a szikra mint egy simoé) Előre köszi
Fel tudom hívni a Triumph Magyarországot és tőlük tudok kérni egy árat, de ezt meg tudod tenni te is szerintem, és nálad talán megvannak hozzá az adatok is (alvázszám, motorszám, stb.).
Nem túl valószínű, hogy olcsóbban megkapnod bárhol, hacsak nem sikerül külföldről beszerezni.
udv,Egy TRIUMPH SPRINT ST 955I,2000ES evjarat-ba kellene egy hajtokar,nem feltetlenul ujra gondolok de jo allapotura,vagy ha csak uj van kuldj legyszi egy arajanlatot,elore is koszonom
Sziasztok,gondolom kereskedok is forumoznak itt.Szoval nekem kellene egy hajtokar,TRIUMPH SPRINT ST 955I,2000evjaratba,akar hasznalt is de nagyon jo legyen,vagypadig egy ujra mondjon nekem valaki egy jo arat
Kérdésem lenne hogy valaki megtudná e mondani hogy mekkora egy dellorto vhsa 32-es karbiban a gyári főfúvóka?! És mi lehet annak az oka hogy kicsi a szikra (megy így is a gép meg harap de fura hogy kissebb a szikra mint egy simoé) Előre köszi