Sziasztok! Egy haverom Moto guzzi Griso első sárvédőt keres meg valami keretet a műszerfalhoz...Ha valaki tud valami tippet légyszi jelezzen.Előre is köszönöm.
MZ TS-hez (125/150) keresek olyan rugót, ami lámpakeretbe fogja a foncsort (nem is úgy néz ki, mint egy rugó, hanem csak egy hajlított drót...) illetve a kuplungrugó fölé való alátétet (ami fölé kerül a stift.)
Köszi
Nem igazán Ezért szeretnék megkérni mindenkit, hogy aki tud alkatrészeket, az jelezze nekem! Míg a srácon segítenek az orvosok, mi addig segítünk a motorján...
Suzuki GSX-R600 K8, sárga színű sportmotorra keresek bal oldali alkatrészeket! Erre a sportmotorra kellene...
Aki tud valamit, akár bontóból, újonnan, barátoktól, kérem küldjön üzenetet az e-mail címemre!
szevasztok.én egy yamaha dt membránt keresnék nem tudom pontosan hogy az hány lapkás de úgy tudom hogy 4.simsonra szeretném feltenni egy mikuni 28-as karbit vezérelne van nekem itthon egy aprilia tuareg 6lapkás csak az túl széles rá viszint a dt-é jó lenne rá.ha valaki tud ilyen vagy ehhez hasonló membrán legyenszives irjon email:dani881212@freemail.hu előre is köszi
http://www.kepesmotor.hu/motor...