Sziasztok!
Szükségem lenne első fék felső munkahengerre,vagy ha van hozzá javító szett akkor az is elegendő.(GSXR1000 K3)
A fékkarnál szivárog a fékolaj.
Yz 250 1986-1987 (1LU, 2HH) hengerfejet keresek, nagyon, nagyon S.O.S.! aki tud valamit, vagy valahonnan az jelezzen kérem! A Mo-i enduro és cross bontókat már hívtam. Troják, Szatyina, Mesterszállás. De ha valaki tud valami okosat írjon! Köszönöm!
88-as zx600 , gpz 600r karbisor eladó . 10 darab ezres membránok okésak jó állapotú,400-as 600-asra tökéletes, a 750esé már más, elérhetöségeim az adatlapomon.
eladó honda cbr 600rr eredeti idomok eredeti fénnyel! kompletten. hátsóüléssel, komplett hátsólábtartókkal, és gyári dobbal egyben eladók ár 160 eft. 0620/992-4528
15x12 5,4g ez a gyári méret
De kérdés, hogy a varió gyári-e, mert más varióba más méret kellhet.
A görgő súlya pedíg sokmindentől függ és én látatlanban nem tudom megmondani, hogy milyen súlyút tegyél bele.
Függ attól, hogy milyen kontrasztrugó van benne hátul a kuplungnál, mennyire van kilágyulva a rugó.
A legegyszerűbb ha kiveszed ami benne van, megméred mind a hatot elosztod 6-tal és igy tudod, hogy most milyen van benne.
Ehhez képest lehet könnyebbet, vagy nehezebbet beletenni.
Ment a mail
Üdv: Andi
Szükségem lenne első fék felső munkahengerre,vagy ha van hozzá javító szett akkor az is elegendő.(GSXR1000 K3)
A fékkarnál szivárog a fékolaj.
Ehhez még nekünk sincs szívünk.
Érdeklődnék lehet-e Kawa ZZR1100-hoz középsősztender nálatok?
94 utáni széria a gép.
Az e-mail címem az adatlapomon,kérlek oda írj!
Köszi!
hátsólámpa:12 eFt
hátsóirányjelzők: 4 eFt/db
üléspúp: 12 eFt
segédváz: 25 eFt
A köv. tipusokhoz jó:http://www.ebcbrakes.hu/pdf/EB...
De kérdés, hogy a varió gyári-e, mert más varióba más méret kellhet.
A görgő súlya pedíg sokmindentől függ és én látatlanban nem tudom megmondani, hogy milyen súlyút tegyél bele.
Függ attól, hogy milyen kontrasztrugó van benne hátul a kuplungnál, mennyire van kilágyulva a rugó.
A legegyszerűbb ha kiveszed ami benne van, megméred mind a hatot elosztod 6-tal és igy tudod, hogy most milyen van benne.
Ehhez képest lehet könnyebbet, vagy nehezebbet beletenni.