Sziasztok!
Yamaha moto Gp M,L méretben,Kawasaki Monster Gp M,L,XL 17000/db áron rendelhető!
Monster Energy kapucnis pulcsi négy féle hímzéssel 12000Ft/db!
Továbbá utcai motoros kabátok rendelhetők.Pólók,ingek!Írd meg mi kell és küldök képet és árat!
06303210309
bali105@t-email.hu
Sziasztok!
Fox protektoringek rendelhetők minden méretben 14000Ft-os bevezető áron!
Fox nadrág 14000Ft!
Új Alpinestars gerincprotektor 13000Ft,
Dainese 14000FT!
Csak rendelésre hozom.57X25 cm
06303210309
bali105@t-email.hu
Sokféle motoros holmit töltöttem fel a Vaterára 1 Ft-ról induló aukciókba, ha valakinek van affinitása licitálni, nagyon olcsón az Övé lehet bármi (kabát, nadrág, bukósisak, táska, protektor!)! Meg lehet nézni az aukció vége előtt is a dolgokat, az e-mail címem az adatlapomon van!
A felhasználónevem a Vaterán "LiGiBa"!
Érdemes körülnézni, mert Neked is lehet szerencséd! link az aukciókhoz
Ha nem ma vettem volna egy pár bt03-as bridgestone-t akkor kellene. Egyébként ennek még a széle is jó, csak valami balos pályára, vagy a h-ringre visszafele
helló
van egy 30cm-es orion NTense mélysugárzóval szerelt zárt ládám amely eladó vagy cserélhető értelmes dolgokra.
4ohm 300W rms
ár:10000ft
képet E-mailba küldök
Eladósorba került csudaszép Yamaha XTZ-750 SuperTenere motorom. Nagyon szépen rendben tartott, friss műszaki vizsgával, egyedi, gyönyörű fényezéssel, egyedi, kényelmes üléssel. Lánccsere lassan esedékes lesz, olaj, olajszűrő, légszűrők nemrég voltak cserélve. Kizárólag kiváló ásványi Silkoline-t tettem bele. Gyári gagyi feszültségszabályozó lecserélve. Gyári tükrök is megvannak, csak átcseréltem a szélesebb utángyártottra. Érdeklődni email-ben, vagy telefonon. VIDEO
Üdv Motorosok.
Utángyártott buborék plexik /típusonként akár több színben/, ezenkívül irányjelzővel egybeépített hátsólámpák, valamint fék és kuplungkarok, valamint üléstakarók. Fizetni előre semmit nem kell, utánvétellel postázok. Érdeklődni emailben. Köszönöm.
Engem érdekelne egy jóárasított,kétrészes bőrruha.Tudnál valamit ajánlani?(Nem 100ezres kategóriában gondolkodnék)