Óccsó, vigyed ! :)
Igen én szerintem is szép és szeretem is de sajnos a súlyos tőkehiány miatt meg kell váljak Tőle... Sajnálom de nem tudok mit csinálni...
Hali!
Utolsó darab!Nitro N766VX!Bolti ára 29.900 Ft,csak a 7 végén akciósan 20.000 Ft-ért!M-es méret,kb 58 cm-es fejre.Kivehető-mosható bélés,karc,-pára,-és szerszámmentesen cserélhető plexi,sisakzsák,orrvédő,dobozában.ECE 22-05 szabvány.Integrált légterelő,új típusú légbeömlő a sisak tetején.Gyorszáras csat.
Akár postán is megy.
SŰRGŐSEN ELADÓ! Garantáltan makulátlan és megkímélt állapotban. Előre is 16\\\"-os kerék fűzve, cross kormány, fehér óraszámlapok, töltésmérő, friss fényezés, robogó visszapillantók, egyedi oldalsztender, egyedi rendszámtartó és még egyéb apróságok. A motornak 2010. 05. 27.-ig van műszakija, de minden probléma nélkül átmegy a vizsgán. SŰRGŐS! Csere nem érdekel, az ár nem irányár, ennyiért ajándék ez a motor.
ELADÓ Mélyláda + Erősítő!
Nem egy csúcskategória, de elég nagyot tud szólni.
Erősítő: Audiobank Monitor series, 2*100W
Mélyláda: Magnat Bull Power Reflex 300, 230W/440W, 30cm-es mély.
Szerintem jól összeillik a szett, egyedüli oka az eladásnak, hogy kell a csomagtartóba a hely.
Ár együtt: 18.000Ft
Külön-külön: 10-10e Ft
Mail: tyt001@freemail.hu
2db webkamera újak, laptop töltő 2db újak, black barry aksi új, 6600 nokia töltő nélkül, 1 db kulcstartó kamera új egyben 20000ft
csere érdekel protektoring , sisak,cross csizma 43-as
honda cr 500 blokk eladó.A blokk szét van szedve így láthatod az alkatrészeket. főtengely felújítva, wertex dugó dobozában, henger felfúrva, hengerfej síkolva , a blokk egy-két helyen hegesztve van.csak össze kell rakni. A dugó volt 45.000ft +a főtengej felújítás 20.000+ a fúrás 20.000ft + a hegesztések.ha érdekel hívj.70/4541353
Eladó a képeken látható Leovince 4ROAD sportkipufogó rendszer Yamaha Tmax 500-as nagyrobogóra. (Injektoros változatra is!)
Sérülésmentes állapotban. Diszkréten öblös sportos hanggal.
Más összekötővel bármilyen motorra felszerelhető!
Az új árát itt megtalálhatod: www.leo-vince.hu
Budapesti átvétel megoldható!
Ár: HÍVJ!
Tel: +36 20 9315 930
Eladó a képeken látható új Leovince 4ROAD sportkipufogó rendszer Yamaha Tmax 500-as nagyrobogóra.
Diszkréten öblös sportos hanggal.
Az új árát itt megtalálhatod: www.leo-vince.hu
Budapesti átadás megoldható!
Ár: HÍVJ!
Tel: 06-20-9315-930
Sziasztok!
Tudom egyátalán nem idevágó dolog, de gondoltam ide is feldobom.
Szóval zsír új 8 gigás Maxell pendrive (bontatlan csomagolásban) eladó vagy elcserélhető! Több is van belőle. Egy db. ára 3890 ft, vagy cserebere...
Dátumot csak az után néztem meg, hogy írtam. Ilyen kabátom van nekem is. Engem csak a nadrág érdekelt volna, de azért köszi