Helló! a képes motoron kinéztem egy Stealth-et csak az a baj, hogy s-es (55-56-os) és az én fejem XS-es (54cm-es), és azt úgy meglehetne oldani, hogy vennék bele XS-es belsőt, mármint arcpárnát meg minden, mert szerintem a két méretnek nem lehet túlságosan különböző a héjmérete (de nem biztos).
sziasztok eladó egy AXO enduro csizma 45 ötös mértbe
nekem 43 lábam van és két zoknial jó de szerentem 44 lábra is jó
jóbb oldalon a talpa meg van kova egy kicsit
ezen kivöl minden jó rajta az összes csat a börrésze nem szakadt sehol nem ázikbe
ára :12700- magyar ft
budapets meg lehet nézni
Audiobank Monitor Series 2*100w erősítő, Magnat Bull Power Reflex 300 mélynyomó, 30cm-es hangszóróval.
Együtt olcsóbb, de külön is eladók.
Ár: megegyezés szerint.
mail: tyt001@freemail.hu
Sziasztok!
Eladó sorba került egy darab CR250 fekete színű hátsó sárvédő, egy darab ACERBIS hátsó ledes lámpa+féklámpa,21"-os elsö felni hibátlan állapot.
ÁR MEGEGYEZÉS SZERINT,vagy ki menyit ajánl !
Tel.: 0630-5895281
kp ban 540e, ha cserére kérdezed akkor kb ilyenekre gondoltam: Hornet 600, FZ6, XT660X, DRZ400 SM, tehát vagy valamilyen SMet vagy sor4es sporttúrát, ~300e tudnék a motoromra még rádobni
Van egy 1996-os Opel Astra Caravánom,fehér színbe pompázik.Kaszni nagyon jó sehol nem rohad nem volt törött!Téli-nyári gumival igény szerint friss műszakival (1hónap van rajta) 1.4 8v motorral! Eladnám vagy elcserélném go-katra!Ir.á:400.000Ft
Valaki segítsen!
Nagyon megköszönném!