Hát most felkerült rá egy BIG ONE hengersor hengerfejjel, a fogyasztás abszolut gázfüggő 5- 10 még akár 12 is de akkor aztán cibálni kell, az átlagfogyasztásom vegyesben 6-8 liter, a futómüve nagyon ott van a Radiális elsőfék brutálisan fog, kicsit vaskos darab 250 Kg, egy pár hét és megszokja az ember, nagyon jó motor megállja a helyét az ujjak között is, és nem utolso sorban az EGYETLEN darab a világon mivel semmi nem eredeti a vázon meg a blokkon kivül, egyszoval egy igen komoly ÖSZVÉR, imádtam.
basszus, még nekem is bejátszana ha lenne most egyben annyi.. milyen annak a gépnek a motorja? kérdezték a vidinél, hogy mennyit megy, engem meg az is érdekel h mit fogyaszt? méretben nekem illő gép lenne. azt mennénk a ringre, megnézni mit tud.
550 Kp és hidd el csak a cuccok dupla annyiba kerültek mint az ára a vasnak Gondolok itt a K8as futómüre kerékkel, A vfr Hátsó, Őhlins rugóstag stb. Nem gagyi cuccok vannak benne.
Az igen!Az már nekem bőven elég lenne:)Egyenes kormánnyal örültem ha 180-al tudtam menni mert ha többel nem tudtam mert olyan erős volt a szél.És mivel figyeltem a munkáidat és nagyon tetszettek ezért gondoltam hogy megkérdezlek hogy neked mi lenne a véleményed.De már nem nagyon emlékszem hogy hogy volt a hondán megoldva.
cső papa, a szélvédelem a plexin mulik, ha láttad a sárga gépemet azon egy gixer fejidom volt a kormányon és a teljes plexi, innentöl kezdve majdnem ugyanazt a szélvédelmet kaptam mintha fixen lett volna felszerelve mivel nagy sebességbél egyenesen mész az idom is egyenesen áll, éshát akkor a funkcióját is ellátja, nem egészen ugy mintha fixen lenne de 80%ban igen. a sárga gépemmel 220 240et mentem be tudtam bujni mögé.
Szia TEVE!Te magad alakítgatod a motorokat?El kéne nekem egy kis segítség:)Van egy cbr 900 am és szeretnék rá egy egyedi fejidomot úgy hogy adjon némi szélvédelmet és vissza kerülnek a csutka kormányok.Szerinted volna valami megoldás?A motorról az adatlapomon van kép.
Segítséged előre is köszi
de drága az eredeti dom hozzá
de ha feltudnám tenni a 929 izomzatát akkor megmarad
Mennyi lenne az ára a hondának?
Szeretném eladni motoromat nagyobb vétele miatt!
Segítséged előre is köszi
szia