sziasztok, végre már megvan a kis R :)
pénteken hozzuk haza, én helyileg Nyíregyháza közelében lakok. jó lenne majd valamikot találkozni más r125-ös tulajjal:)
Heló szerintem te az enyémet nézted mert nekem volt ki irva egy darabig mig kinem csrélték rajta. szoval anyi hogy a tanknak az a észe ahol a benzincsap becsatlakozik szarul volt kialakitva gyárilag az összes motoron és a rezgéstöl ez meg repedhet és szivároghat a benya és ez miatt a gyár csinált egy visszahivást és az összes ilyen mocin lecserélték a tankokat valami jobbra ingyen. szoval nemkell megijedni ha megveszel egyet besétálsz egy szervizbe vele és megkérdezed hogy ezen az ujfajta vagy a régi fajta tank van megnézik és ha régi akor kicserélik (amugy nekem pl semmi probléma nemvolt a régi tankal csak mivel régivolt leszartáák hogy jelentkezette a panasz vagy nem mondták hogy lekel cserélni mert ha ebböl valami bajom lesz akor öket terhelia felelöség hogy mikor tapasztaták a problémát miért nem cserélték le.
Szevasztok!
Eladó 2008.08. havi YZF-R 125, kék szinű, frissen szervizelve, 12.100 km van benne, teljesen gyári állapotban, gumi, minden gyári.
érdeklődni: r125@citromail.hu email cimen. irányár: 770.000 Ft
Ac pumpát hol és mennyibe tudok szerezni? mert az enyém sztm meghalt... így eladás előtt ez pont jól jött:S hívtak hogy megnéznék a motort előtte mentem vele 70km-t de semmi baja nem volt most meg 1x csak indítanánk és nem megy a benzinpumpa megragadt... eddig semmi baja nem volt:/ 1. nek aksi bajra tippeltünk de más aksival sem dolgozott
Yamaha YZF-R125 -re Malossi I-Tech 180 ccm-es hengerszett, valamint 5 féle sportkipufogórendszer kapható csak rendelésre vadonatuj csomagoltan! A rendelésről és az alkatrészekről bővebb info:
Értelmes válaszolókat kérdeznék, hogy szerintetek mi okozza a digitális km-óra jeladók meghibásodását?
Milyen alkartész idézi elő? Minek a hibályából keletkezik nagyobb áram a jeladóban ami tönkreteszi azt?
Sziasztok! Hamarosan motor vásárlás előtt leszek (125ccm) nézegetek ezt is ,azt is és találtam olyan információt, hogy vannak olyan r125-ös motorok amelyeken típushibás a tan. Azt szeretném megtudni, hogy ez mit takar magában?
Ezúton szeretnénk titeket meginvitálni a 2011.07.31.-én tartandó Red Line Motoros Versenynapra Kakucs-ringen.
Kis ízelítő:
Ha szeretsz motorozni... Benned él a versenyszellem... Nem félsz megmutatni másoknak, hogy két kerékre születtél....
Akkor ez a nap pont neked való! Idén kerül megrendezésre az első általunk szervezett Motoros Versenynap a Kakucs Ringen. Miért teljesen más, mint a legtöbb versenynap...? - A rendezvény teljes időtartalmára mentőautót béreltünk személyzettel - A nevezési díjak magában foglalják az induló sportbiztosítását is - Minden kategória győztese 15.000 Ft nyereményt is kap - Profi fotós a rendezvényen - Köridőmérés (transzponderes, kőridők kinyomtatva) - Kordonszalaggal elkerített hely társaságoknak előre egyeztetés alapján Kell ennél több? Ha felkeltettük érdeklődését látogass el honlapunkra: www.red-line.hu
Ha többen jelentkeztek, mint baráti társaság, esetleg fórumtalálkozót szerveznétek a rendezvényünkön kérlek jelezzétek bármelyik elérhetőségünkön és kordonszalaggal elkerített helyet bíztosítunk számotokra.
pénteken hozzuk haza, én helyileg Nyíregyháza közelében lakok. jó lenne majd valamikot találkozni más r125-ös tulajjal:)