Teljesen mindegy hogy lég vagy vízhűtéses nem ez befojásolja az élettartamot.Általában a vízhűtéses motorok nagyobb teljesítményüek ezért a kihegyezett versenymotorok is vízhűtésesek.Persze ezek élettartama a nagy teljesítmény miatt rövidebbek.De vannak olyan vízhűtéses motorok amik legalább annyit elfutnak mint a léghűtéses társaik!Pl a Yamaha WR 125 vagy 250 vagy a Kawasaki KLX 125 vagy 250.
Hello segitség kellene...néztem motorokat léghűtésest meg vizest is? melyiket ajánlanátok? melyik birja jobban? vagy bármi érdekel a témával kapcsolatban köszönöm ;D leginkább túrázásra
Ja és eladó a motorom riasztója ha esetleg valakit érdekel!Ha szükséges be is szerelem a cuccost!Nekem nincs rá szükségem mert nem hagyom sose ott sehol.Garázsban meg van komoly rendszer.Ha valakit érdekel akkor megdumálhatjuk!
Nem az XT-t akartam ezzel fikázni hanem azon döbbentem meg nagyot hogy a Rieju ugyanazzal a blokkal ami azért ugye fontos dolog mint kiderült még sok más alkatrész is ugyanaz pl felnik,fékek stb...Jóval olcsóbb mint a hasonló XT-k!Aztán kibújt a szög a zsákból mert az ember rá pár napra 200ezerrel többér dobta fel a Riejut mint amennyiért indult.Gondolom körülnézett a piacon.Persze mostmár megint vándorol lefelé az árral mert ugyebár eladni azt nagyon nehéz lesz.Úgyhogy én nem az XT-t akartam fikázni ezzel hiszen tudom hogy nagyon fasza kis motor és amiért ráakasztották a Yamaha feliratot amúgy meg Malaguti az egész.De így talán az XT 125 az amit a legjobb áron lehet kínálni a piacon!Az hogy meg én felraktam ennyiért az meg semmit se jelent!Szeretem ezt a kis dögöt ezért bagóért nem válnék meg tőle!Amúgy meg vannak szarabb példányok hasonló árban
Ha gurulás van én is jönnék szívesen, persze ha nem gond.
Szentendre például szuper lenne.
Nem tudna valaki segíteni 2005-ös évjáratú XT125X-hez idomok beszerzésében segíteni?:)
Előre is köszönöm!