Ha valakit esetleg érdekelne eladóvá vált ez a Red Paddock dzseki.
80kg körüli 175-180cm-s magasság körül szerintem megfelelő.
Egy alkalommal volt hordva.
Hali. Kb 40 (munkával együtt) a vezérléscsere + korongozás. De ha csináltatod, ajánlom mindent tisztességesen leszervizelni. Átlagban 2 évente 150 körül szervizeltetem az enyémet, persze ebben a gumi pl. nincs benne. Azt jobb nem számolni...
Most akarom kikiserletezni az ujraszegecselest, erosebb szegeccsel, pl repulogepiparban alkalmazott titan szegeccsel, illetve le kell gyartani melle a csillapitorugokat is, ugyanis azok elfaradnak, es valszeg emiatt is nyirja ki a szegecseket.
Nem akarod felaldozni a regi kosarat ennek az olataran? :D
Cserelt mar valaki rn 19en kprmanycsutkat versenyre?most nezem hogy a kormanystabi a gyari balos kormanycsutkara van felfogatva de versenyen nincs ennek helye.vagy rosszul latom?hogyvanez
Hello
Emelőszemre ebayt ajanlom fillerekert van.emelot szerintem talalsz itt aproba hasznaltat ha az is jo.
Szerszamkeszletben nemtudok segiteni nekem az volt az elso h azt kib@sztam a motorbol
Sziasztok!
Ősszel vettem egy R1-t így szeretnék csatlakozni a társasághoz!
Keresnék hozzá pár alkatrészt: Motor emelőt, emelő szemet, illetve gyári szerszámkészletet abban az esetben ha szép állapotban van.
Kozben utana neztem, az utolso elotti ket szam a "design change" de az ugyancsak nulla, azaz ezen semmit nem valtoztattak, ahogy a cikszam valtozasbol saccolni lehetett, mivelhogy Rn19 nel igy nez ki:
4C8-16150-00-00
Van valakinek 1998-2003 évjáratú R1-re állítható lábtartója?