Hát örülök, hogy tetszik! (nekem annyira nem jön be) Azt azért megjegyezném, hogy első index le lett szedve, mert így jön ki jól a felirat! A tank meg elég üres. Szóval még egy-két matrica kéne rá!
Szeva!
Látom Te komoly profi vagy ebben a szakmában...:-)
Tennék fel egy képet, meg tudnád csinálni az autómat matt fkete szín, új A6 vagy Q7 eleje, , fóliával?
Köszi a fáradozásért.
Üdv Csárli
Egyszer már jártam itt, de most lett aktuális a fényezés és van egy két dolog ami változott. Ha valaki esetleg tudna segíteni azt megköszönném mert hetek óta szopunk vele és nem megy sehogysem. Van a motorom és egy bizonyos színt akarunk rátenni, de nem megy, mert full egyszínű lesz az egész, semmi térhatás vagy valami.
A két kép pedig:
Azt a zöld színt kellene valahogy rámázolni a kék helyére. a matricák meg a többi faszság nem kell. csak telibe olyan zöld az összes idom és a felni.
Előre is köszönöm
Haló Haló! Clam, vagy valaki más:D Az alábbi képen a motorom, azaz egy olyan festésű gép mint az enyém látható! A fejidomra a matricát megtudtam csinálni paintel, de egy ugyan ilyen szürke felnicsíkot ha valaki fel húzna rá azt megköszönném
már már itt tartok :