Hú köszönöm! Most megingattad az elképzelésem eddig fekete fehéret akartam, de látva ezt a virágos kavalkádot ahw Amúgy a kis ninjával szakítás lett, mert egy sokat pörgő kis hamis volt! És neked kiabál már a 600rr?
Pedig pont hásszelhoffot akartam kérni tőled zöldben Amúgy az első kép festését amit szintén te csináltál....azt hiszem rá tudnád varázsolni az sv-re? Nagyon szeretnék venni eggyet a közeljövőben deh amit kinéztem fényezni kell, ezért kacérkodom ezzel Ha meg csinálod akkor
Na elkészültem a 'Racing Replica' -val Volt vele munka rendesen Meg a vége felé elfáradtam úgyhogy a tükröződésekkel nem törődtem , de azért a lényeg remélem látszik.
Hát azt úgy kell , hogy először megnyitod a képet utána ki kell jelölni amin dolgozni fogsz. Ez a második 'kocka' amire egy autó van festve. Erre rákattintassz majd utána a legelső szaggatott vonalas kockára kattintassz. Utána kijelölöd a képen ahol dolgozni fogsz és utána már menni fog a festés meg a matricázás meg minden. Remélem érthető volt De ez a program csak festegetésre jó másra nem.
Kimerültem az ötletekből nincs valami 'elképzelésed' ? Vagy egy kép egy mintamotorrol? Vagy csak mondj szineket vagy logokat és adj szabad kezet, aztán alkotok valamit
Örülök hogy tetszik! A felnicsíkokat a ' Tuning Car Studio' -val csináltam! De volt időm ugyhogy most összedobtam egy teljes átalakítást Photoshoppal! Valahogy a zöld tetszett meg, úgyhogy ' Monster Replica ' lett
Egy CBR 1000RR alapmotort kéne átfesteni lila-narancssárgára fehér csillagokkal... Nagyon nagy segítség lenne csajnak kéne... köszöntem! ha v.ki megcsinálja msnre vegyen fel!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A motoromra szeretnék felnicsíkot és 3 szín közül kéne választanom(sárga, kék, piros). Valaki megtudná nekem csinálni a látványtervet?
Köszi!
Persze tudok! Rakj fel egy képet a motorról és írd le az elképzeléseid! Amint lesz időm megcsinálom!
Persze nem azért kérdezem mintha nekem lenne egy éppen
A kékre is csinálhatnál valamit ha így ráérsz
Mivel csináltad meg?
Összedobtam gyorsan a felnicsíkokat bár elég szélesre sikeredett De azért remélem még megfelel!
Köszi!