Akkor gondolom az embereid az alapján jutalmazod, hogy mennyit loptak tőled és már a felvételi is zsebmetszéssel kezdődhet a 4-6-os vonalán. Gyereked is ebben a szellemben nevelkedik? És ez persze nem csak rád hanem a többiekre is érvényes aki élvezi ha más tuladjonát ellopja.
volt egy haver valami útépítőkhöz került oda billencsre. Az a fajta aki el sem hagyja az építési területet csak helyben mozgatja az anyagot.
Első napján a kollegák elmagyarázták az újoncnak, hogy hogy működik a rendszer(kezeit széttáró) Mondták neki, hogy a lényeg az, hogy nap végén mindig ki kell venni az autóból 20 liter gázolajat. Erre azt mondta, hogy hát Ő nem az a fajta(ujjával nemet mutató)
Na erre mondták Őket nem érdekli milyen fajta vagy mit csinál mit nem ha neki nem kell akkor locsolja ki a földre vagy csináljon amit akar de a normája nem lehet kevesebb mint ami nekik a hosszú évek alatt 😂
amikor felkelni sem tudok az ágyból és kijön hozzám a doki akkor ad az ember egy kis pénzt(kezeit széttáró) Bár már az aszisztens jár ki injekciót beadni ami nem intravénás. A rendelőbe is az asszisztens szúrkálja a seggem 😆
Nekem erről az ugrik be, hogy ha én lopok mástól akkor miért érezném bajnak ha tőlem lopnak? Az a kukorica, flakon stb. az más tulajdona még ha sok is van belőle és azért van sok mert sokat fektetett bele, hogy sok legyen és nem azért, hogy ellopkodják.
valljuk be ez a megszokottól eltérő viselkedési forma
pl én se lopnék se a boltból se a szomszédból, de ha van egy tábla kukorica letörök pár csövet halakat etetni
voltunk múlt évben motort venni aztán egy tábla kukorica mellett álltunk meg hugyálni
amennyi cső elfért a kezembe annyit azért hoztam 😂
vagy ha flakonosoknál dolgozunk mindig hozok néhányat amit gyártanak, meg se kérdezem csak hozom, van ott többszázezer darab
pipi az egyszerű nép gyermeke, karakteres sváb vérvonallal
kulák nagyszülők, értelmiségi szülők, de neki előjött a kulák ösztön
fura mert ezek a tulajdonságok néha kigahynak 1-1 generációt
én lusta vagyok fater nem, öregapám is lusta volt a dédöregapám meg nagyon lusta
vagyis inkább megfontolt az jobb szó a lusta helyett
Mindig van olyan akinek semmi se Elég. például ha pipi orvos lenne Ő biztos el is kérné a kenőpénzt előre 😁mi nem vagyunk rászorulva a nyugdíjas 1000 Ft-jára
na ezt cáfolom
én személyesen ismerek öregasszonyokat akik süteményt sütnek a dokinak, meg tojást visznek stbstb
és elfogadja a pénzt ezt meg a családból tudom....
Egyszerű De Úgyse fogod megérteni elfogadni meg főleg nem.. vagy 20 éve 7:30 fél 12 rendelési idő de egy két éve át íratták központilag 8-12 re de mindenki tartja magát a régi rendszerhez, az van megszokva 7:30 kor már ott vannak. 11:00 után meg már nem nagyon illik menni betegnek - és nem is nagyon mennek
Ez se jól tudod... legalább 10 éve nincs kenőpénz, még az ilyen csirke-tyúk ajándék is eltűnt. meghurcolják miatt a dokit ☹️
Ki milyen orvos? Háziorvos csak szakvizsgával lehet Látod erről is csak ennyit tudsz
Aztán rájöttek a dokik hogy ez így még faszább,így próbálják ezt most is megtartani.Mondom,nekem a múltkor mondta az asszisztens hogy ha nem ragaszkodom hozzá akkor nem kell bemennem,a tp papírt meg le rakja a portára,mondom tökéletes.
Hát azt elhiszem.Valahogy gondoltam hogy nem lehet egyszerű válaszolni arra hogy mi a gond azzal ha valaki rendelési idő vége elött fél órával megy oda.
amúgy a doki egy részt egy jogi személy mert neki van joga ide-oda küldeni és gyógyszert írni
a gyógyszerekről a patikus kb 3x annyit tud, minmire való és mivel lehet helyettesíteni
nálunk sokan nem is mennek dokihoz csak a patikába, max akkor van doki ha a patikus elküldi hogy menjen felíratni mert vagy olcsóbb úgy vagy recept nélkül nem adhatja oda a szert
Első napján a kollegák elmagyarázták az újoncnak, hogy hogy működik a rendszer(kezeit széttáró) Mondták neki, hogy a lényeg az, hogy nap végén mindig ki kell venni az autóból 20 liter gázolajat. Erre azt mondta, hogy hát Ő nem az a fajta(ujjával nemet mutató)
Na erre mondták Őket nem érdekli milyen fajta vagy mit csinál mit nem ha neki nem kell akkor locsolja ki a földre vagy csináljon amit akar de a normája nem lehet kevesebb mint ami nekik a hosszú évek alatt 😂
nem tehetek mást én sem 😂
pl én se lopnék se a boltból se a szomszédból, de ha van egy tábla kukorica letörök pár csövet halakat etetni
voltunk múlt évben motort venni aztán egy tábla kukorica mellett álltunk meg hugyálni
amennyi cső elfért a kezembe annyit azért hoztam 😂
vagy ha flakonosoknál dolgozunk mindig hozok néhányat amit gyártanak, meg se kérdezem csak hozom, van ott többszázezer darab
kulák nagyszülők, értelmiségi szülők, de neki előjött a kulák ösztön
fura mert ezek a tulajdonságok néha kigahynak 1-1 generációt
én lusta vagyok fater nem, öregapám is lusta volt a dédöregapám meg nagyon lusta
vagyis inkább megfontolt az jobb szó a lusta helyett
Engedd el. Úgy sem fogják fel.
én személyesen ismerek öregasszonyokat akik süteményt sütnek a dokinak, meg tojást visznek stbstb
és elfogadja a pénzt ezt meg a családból tudom....
Ki milyen orvos? Háziorvos csak szakvizsgával lehet Látod erről is csak ennyit tudsz
a gyógyszerekről a patikus kb 3x annyit tud, minmire való és mivel lehet helyettesíteni
nálunk sokan nem is mennek dokihoz csak a patikába, max akkor van doki ha a patikus elküldi hogy menjen felíratni mert vagy olcsóbb úgy vagy recept nélkül nem adhatja oda a szert