Ne hazudj.........el szoktad olvasni kilépve vagy más nick-el mindenkiét különben nem tudnád mit írunk, olvasd amúgy nyugodtan, egyenlőre nyilvános fórum. 😁
Hogyne lenne, magadnak csinálod. Én már csak a te meg pipfax hozzászólásait látom. Meg azokét akik csak ritkán fordulnak meg itt a forumon :-) Igaz így meg értelme sincs, szóval Bogyó Bá sorsára jutok én is...
Nem gond,csak szolok mar mert pivit faraszto ezt a zagyba szelsoneomaxistaba fordulo szerinte trendien liberalis agyzsibbaszto maszlagot rendszeresen visszaolvasni.Amiben lathatoan egy csepp sajat gondolat nincs csak a fosodratu instant panelek rendszeres csont nelkuli felbofogese,megfuszerezve a vele picit interakcioba keveredo mashogy gondolkodo reflexszeru lenacizasa es lehazugozasa.
Meg a kenyszeresen sorozatban magat a becsuletesseg mintakepenek lefestese.
Pici szunet kene,utana etesd tovabb majd szunet.
Hagyd elni raksot is,igy elviszitek rola a showt,es tok merges lesz. 😆
Ebben igazad van, mentsegemre szolgaljon, hogy jol visszakereshetoen vsak az utolso 2-3 na apban irtam neki.
De tobbet nem teszem, en vetkem, en vetkem, en igen nagy vetkem...
Hat,ha te es pipi nem etetnetek napi szinten eltunne,max a totalis agybeteg techno heti agymeneseire tudna reagalni,az meg keves neki,nem tudna senkit le nacizni,vagy nacinal nacibbnak nacizni........ami onmagaban nonszensz. 😂
Értem én, beteg család lehet....
Mert ha nem ,akkor fura egy fétised van 😂
(Mondjuk ha pénzért, az sem szerencsés.)
(Halljátok buzik? Aki buzi annak nem írok többet!)
Amúgy jut eszembe, az is buzi, aki ma nem motorozott, pláne, ha nem Székesfehérvárra.)
Meg a kenyszeresen sorozatban magat a becsuletesseg mintakepenek lefestese.
Pici szunet kene,utana etesd tovabb majd szunet.
Hagyd elni raksot is,igy elviszitek rola a showt,es tok merges lesz. 😆
De tobbet nem teszem, en vetkem, en vetkem, en igen nagy vetkem...