Azt hittem, egyenesen oda ment angolból - mivel az is sziget 😅 Nem tudom, de én rosszul vagyok az ilyen tyubber majmoktól, 12 az pont egy tucat belőlük...
Gondolom nem elvezet egy bonnie-vel es az angolosan balnafele baratnovell atmenni francia es spanyolfoldon. 🤔
Bar a hasat huzo nyakigpakolt fityo se az az angolos kenyelem. 🤔
Annyi kicsi eltéréssel, hogy Teneriffe sziget az óceánban 😁 Aki oda autót visz meg hozzá utánfutót motorral, annak tényleg sok fölös pénze van... nem beszélve arról, mekkora szopás a jobbkormányos szarával ott menni...
Az egész sziget akkora, mint a legkisebb magyar megye, ott mijafaxé kell utánfutón vinni a motort?
Nem értem én ezt sehogy, de igaz, meg se néztem a videót. Hülye angol...
Lattam effelet, igen. Sok arrafele az 500-as fityo. A hazi utanfuto se ritka, sokkal kevesbe problemas forgalomba helyezni es muszakizni oket.
Nissan Figaro-t is lattam mar ilyesmit cibalni, a fityot latva se ejtettem el a kavesbogremet.
Nem vonnek le ennyibol konkluziot.
Tenerife nekik kb. olyan, mint nekunk a horvat tengerpart vagy gorogorszag volt egy idoben, szinte kozhelyes nyaralohely, nem kell eladniuk a vesejuket sem erte.
Nem mellesleg volt kuncsaftom, aki felextrazott kofferes boxerrel jart vasarolni szinben es markaban passzolo cordura rugdalozoban - es megis mindenbol az akcios, a kozeli lejaratu erdekelte, ciganymod alkudozott es elegge azott kutya szaga volt.
Megerositem, pontosan igy van. A szemelyi higieniaban (is) verik oket az indiaiak, pedig aztan...
A kivetel az irodista oltonyos-kiskosztumos kaszt, de azok se feltetlen vizezik magukat naponta, csak gazdagon adagoljak a parfumot. Na, ok szoktak harom lepcsot csuszni lefele az evolucios letran hetvegente, irgalmatlanul lealjasodnak szesztol es drogoktol :)
átlag angol heti 2x fürdik, ebből egyet többnyire nem otthon
elviszik a fürdőbe a háló ruhát, kicsit lubickol aztán le van tudva az egész felveszi a pizsamát-hálóinget aztán hazamegy, közben beugrik a boltba stb
de ovodába- iskolába is simán elviszik a gyereket a háló ruhájukban
az hogy dorogozik a tizenéves a parkban az természetes, leszarja mindenki, hozzájuk se szólnak
csak az elmúlt 3-4 évről van infóm, addig nem volt kint ismerős egy sem
amúgy én nem gondoltam hogy ilyen igénytelen az angol nép, eddig az usásokat gondoltam a csúcs igénytelennek, de az angolhoz képest csak kezdők
az meg van hogy a konstanca melletti amcsi támaszpontról éveken keresztül milliós nagyságrendben nyúlták le az üzemanyagot és nem lej hanem dollárban 😂
Van egy masik,az kemenyebb,telen kolbaszolt el berlinbol portugaliaba,telen.
Egy honda dominatorral.
Allando esoben.
Bar a hasat huzo nyakigpakolt fityo se az az angolos kenyelem. 🤔
Az egész sziget akkora, mint a legkisebb magyar megye, ott mijafaxé kell utánfutón vinni a motort?
Nem értem én ezt sehogy, de igaz, meg se néztem a videót. Hülye angol...
Nissan Figaro-t is lattam mar ilyesmit cibalni, a fityot latva se ejtettem el a kavesbogremet.
Tenerife nekik kb. olyan, mint nekunk a horvat tengerpart vagy gorogorszag volt egy idoben, szinte kozhelyes nyaralohely, nem kell eladniuk a vesejuket sem erte.
Nem mellesleg volt kuncsaftom, aki felextrazott kofferes boxerrel jart vasarolni szinben es markaban passzolo cordura rugdalozoban - es megis mindenbol az akcios, a kozeli lejaratu erdekelte, ciganymod alkudozott es elegge azott kutya szaga volt.
Ott kint ezek a dolgok kicsit maskepp mukodnek.
A kivetel az irodista oltonyos-kiskosztumos kaszt, de azok se feltetlen vizezik magukat naponta, csak gazdagon adagoljak a parfumot. Na, ok szoktak harom lepcsot csuszni lefele az evolucios letran hetvegente, irgalmatlanul lealjasodnak szesztol es drogoktol :)
http://youtu.be/Fehp4RiK474
elviszik a fürdőbe a háló ruhát, kicsit lubickol aztán le van tudva az egész felveszi a pizsamát-hálóinget aztán hazamegy, közben beugrik a boltba stb
de ovodába- iskolába is simán elviszik a gyereket a háló ruhájukban
az hogy dorogozik a tizenéves a parkban az természetes, leszarja mindenki, hozzájuk se szólnak
amúgy én nem gondoltam hogy ilyen igénytelen az angol nép, eddig az usásokat gondoltam a csúcs igénytelennek, de az angolhoz képest csak kezdők
annyi biciklit hagynak el a parkokban hogy már ellopni se tudják őket 😂
https://www.google.com/maps/@4...!3m6!1e1!3m4!1s2bDm2mYUS4YUindG1mgmSA!2e0!7i13312!8i6656