Lehet nem figyeltél, de akkor leírom egyértelműen is. Abban a csoportban volt ez a vicces kép, gondoltam itt is lehet nevetni rajta. Ha nem is te, majd valaki más. 😉
Ja és légyszi, szólj már pl. a Vodafone-nak is, hogy fejezze be az a reklámot, ahogy a "Together we can" szlogennel reklámoz! 😄
Hogy jön ide, hogy túrista vagy-e? Magyarországon te csak magyar felirattal találkozol? Nem hiszem....
Ismerek magyar nyelvű vicceket is, de így szélesebb a kör. 😎
Ez is téves következtetés. 😎
Ha ennyire érdekel....van olyan csoport, ahol nem csak hisztisek vannak és ha találunk valami vicceset, akkor eredeti forrás szerint posztoljuk.
Nem okoz problémát.
Egyébként én kérdezhetném, hogy nekem mi bajod az angol nyelvvel? 😄
Eszem ágában sincs az egyik egy agyon vissza reszelt szörnyeteg azt használom én meg van egy amit mondhatni gombokért vettem annó atomjaira szedtem homokszórva fényezve a váz újravezetékeltem csapágyak szimeringek minden kicserélve benn irányjelző minden működik rajt tank deknik újrafényezve és lezsírozva el van téve majd valamelyik gyereknek jó lesz ha nem kell egyiknek sem akkor sem fogok megválni tőle 😁
ne okoskodjá(ujjával nemet mutató) Azt írja azok kíméljék 😂
vagy kp. vagy egy hajabusa(gondolkodós) kawa 70 nek fel kellene hívni felajánlani érte a nagy zizit(szemeit körbeforgató)mivel a busához igen hasonló paraméterekkel rendelkezik. Kíváncsi lennék abba bele menne e vagy megrögzötten csak a busához ragaszkodik 😂
ez nem vicc hanem elmebaj
de legalább nem rohadnak a fáskamrában a szimók, hülye németeknek kihordták a többségét
végre egyszer fordíva működött a szemét szállítás
Ja és légyszi, szólj már pl. a Vodafone-nak is, hogy fejezze be az a reklámot, ahogy a "Together we can" szlogennel reklámoz! 😄
Hogy jön ide, hogy túrista vagy-e? Magyarországon te csak magyar felirattal találkozol? Nem hiszem....
Ismerek magyar nyelvű vicceket is, de így szélesebb a kör. 😎