Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az inifélék...
Én az arany középútban hiszek.
Az a baj, hogy amelyik ér is valamit, optikailag és motorikusan, azt már elkapkodták.
Lehet, de a mai 20-25 évesek olyan hülyék, hogy elveszi a kedvem tőlük.
..nem sok... (megártott a sok sör)
Ez nem jók jót jelent nejedre nézve....
Lölő ehhez is hülye Nekem mondjuk az az elvem, hogy ne legyen már az asszony okosabb az embernél Azért lássuk be nála ostobábbat nem könnyű előhalászni 5 millió nő közül se
Nekem inkább a 25-30. Ha már fantáziálunk

De az biztos, hogy ilyen anyagi lehetőségekkel én a felső polcról válogatnék, és nem az elvált, gyerekes, 45+ kategóriában.
sokkal jobb
nem olyan szottyos a segge mint a 45 évesnek
ha már nincs ingyen inkább a 20 éves mint a 30 vagy a 40
Mert 20-25 éves aranyásó jobb lenne?

:-)
Akkor vannak a csúcson. Már ki vannak tanulva, de még jól néznek ki.
30 éveset miért olyan öreget?
16-tól nem bűncselekmény a szexuális együttlét
Én csak azon gondolkodom, ha én lennék a leggazdagabb magyar, akkor tényleg egy 46 éves elvált anyuka lenne a legjobb, akit találnék?

Egy átlagos nyári este Siófokon 5 perc alatt 10 jobb nőt lehet látni, mint a Várkonyi. Azt elhiszem, hogy az előző feleségéhez képest nagy előrelépés, de ilyen anyagi háttérrel azért csak kipecáztam volna magamnak egy párductestű 30 év körülit, ... aztán ha megunom, akkor a következőt,... aztán a következőt. És így eltengettem volna a napjaimat nyugdíjig. De hogy megnősüljek, és elvegyek egy közel 50 évest???
én akár azzal is ha jól megfizeti
Nincsenek tabuk
Lölővel?
értelek De amikor Andi 30 volt lölő még konvektorokon cserélt szikráztatót óránként 800-ért
Késön érő tipus....
Simán tolnék én is egy gyors menetet a hölgy háta mögött
De attómég timcsike sikeresebben hasznàlta a kis picsáját 30 éves korára minden meglett
azért én még odapiszkítanék neki