Lölő ehhez is hülye Nekem mondjuk az az elvem, hogy ne legyen már az asszony okosabb az embernél Azért lássuk be nála ostobábbat nem könnyű előhalászni 5 millió nő közül se
Én csak azon gondolkodom, ha én lennék a leggazdagabb magyar, akkor tényleg egy 46 éves elvált anyuka lenne a legjobb, akit találnék?
Egy átlagos nyári este Siófokon 5 perc alatt 10 jobb nőt lehet látni, mint a Várkonyi. Azt elhiszem, hogy az előző feleségéhez képest nagy előrelépés, de ilyen anyagi háttérrel azért csak kipecáztam volna magamnak egy párductestű 30 év körülit, ... aztán ha megunom, akkor a következőt,... aztán a következőt. És így eltengettem volna a napjaimat nyugdíjig. De hogy megnősüljek, és elvegyek egy közel 50 évest???
Az a baj, hogy amelyik ér is valamit, optikailag és motorikusan, azt már elkapkodták.
De az biztos, hogy ilyen anyagi lehetőségekkel én a felső polcról válogatnék, és nem az elvált, gyerekes, 45+ kategóriában.
nem olyan szottyos a segge mint a 45 évesnek
ha már nincs ingyen inkább a 20 éves mint a 30 vagy a 40
:-)
16-tól nem bűncselekmény a szexuális együttlét
Egy átlagos nyári este Siófokon 5 perc alatt 10 jobb nőt lehet látni, mint a Várkonyi. Azt elhiszem, hogy az előző feleségéhez képest nagy előrelépés, de ilyen anyagi háttérrel azért csak kipecáztam volna magamnak egy párductestű 30 év körülit, ... aztán ha megunom, akkor a következőt,... aztán a következőt. És így eltengettem volna a napjaimat nyugdíjig. De hogy megnősüljek, és elvegyek egy közel 50 évest???
Nincsenek tabuk
De attómég timcsike sikeresebben hasznàlta a kis picsáját 30 éves korára minden meglett