fasz tuggya a piacon mennyi az tuti ha sültkrumpli kell nálunk előkerül a zacskós. és tényleg qrva jó. Olcsóbb nem olcsóbb ki a faszt érdekel megspórolsz egy halom időt 100 szor hamarabb elkészül ezt sütni is alig kell szinte pikk-pakk lehet tolni az arcba befele
bármelyik kifőzdében gyors kajáldában ilyet kapsz Nem baszakodik már senki a krumpival inkább vesz még 2 fagyasztót. Én nagyon szeretem sokkal jobb, mint amivel otthon elkínlódik az ember.
igazából a krumplihoz is érteni kellene. Elméletileg vannak fajták amik kimondott sütéshez jók, vannak amik főzéshez meg vannak amik takarmánynak is majdnem silány.
sok sok éve amikor még pesten melóztam akkor talán a sparból hozott munkatársam ilyen 2.5 kilós zacsiban egész olcsón fagyasztott hasáb burgonyát
aztán egyszer nem volt vett egy 5 kilós hálóval és rájöttünk hogy semmivel se volt olcsóbb, mert mire meg lett pucolva kb ugyanott voltunk
gondolom a piacos krumpli olcsóbb mint a multiban árult, avval lehet más az arány
kínlódjon vele aki akar a fagyasztott hasábot kell venni sültkrumpinak aszt kész
Fura mód még jó is Aztán nem kell hámozni, meg hasábra vágni 10 perc oszt kész
Hat nem, nem te vagyok.