Elnézték, mert ugyan nem sajnálnék pénzt egy jobb fajtára, de mivel nem nagyon érdekel a dolog igy amig működik a tizenéves kacat addig nem veszek másikat helyette
Na jó, de a ahidat nem oda építik, ahol neked jó lenne. Igazából még csak nem is neked, mert max akkor mész át majd rajta ha a navigáció rossz irányba visz.
Bogyó, Te nézegetsz mindenféle nyomorult fényképezőgépeket a neten, Mert én sose nézek ilyesmit most meg a jobb oldalon állandóan szórja a nyomorékabbnál nyomorékabb fényképezőgépek fotóit.....Nem, hangosan se mondtam ki a fényképezőgép szót hetek óta, mielőtt a háttérhatalmak meg a lehallgatás meg a telefon mikrofon szóbajönne.
Nem, mert Paksra 15 perc alatt lehetne átjárni melózni, ami sokkal kevesebb mi t egy átlag pestinek a napi utazgatása. Aki Pestre / Győrbe megy dolgozni, az viszont ott is marad végleg.
De nekem pl nem, ugyhogy annyit ér mint a stadion
Ráadásul arra lehet nem adott egy fillért se az unio, a karigeri meg képtelen összekalapolni ezer forintot is rá, max csak annyit fog mantrázni hogy a kormány nem ad rá neki pénzt ezért mondjon le!
Nekem meg jó lenne egy keresztbe autópálya szeged felé, azon nem háborognál, hátha mégiscsak hallgatnak rád?