Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát nem tudom h a a napszemcsit nekem adná akkor nem az ürhajó jelmezest választanám
Nesze kocka!
Itt a különbség köztünk...
Valentin napi:
Röviden ennyi
Többit tudod
Nem nem ne keverj össze magaddal Természetesen azonnal észre vettem, de én ilyenért nem szólók Nem a nyelvtan tagozaton vagyunk Az előbb is csak azért bátorkodtam megemlíteni, hogy hátha felhagysz ezzel a helyesírási baszogatással Tudom,hogy nem írok teljesen helyesen talán nagyon szarul sem. Viszonylag gyorsan gépelek 10 újjal aztán akadnak hibák bőven de elolvasható és értelmezhető szerintem. Nyílván akad egy csomó gépelési hiba is de gondolatom szerint nem azért írkálunk be,hogy itt elemezgessük egymás helyesírási tudását Tudjuk egymást basztatni mással is szerintem
de pont az a svájcinégeres hulladék filmek Ilyeneket 20 éve nem tudok megnézni
Na, lekötötte végre a film
Lemaradtál te már akkor, amikor az észt osztották.
A többi már jött magától
Az? Észre sem veszi....
Hú, rövid ű, mielőtt Pipi kijavít
ez tök jó kis rendezett hely Lassan ilyenre vágyom Mondjuk amikor tehetem azért is menekülök tiszatóra szezonban
Most akkor pasi, vagy nő? Bár esélyed nálam így se - úgy se lenne Az tudtad, hogy az informatika ma a legerősebb húzóágazat? Meg aztán a világ 100 leggazdagabbja közt is több infós van, mint pl. tűzoltó - senki nem neveti ki őket (max néhány tűzoltó, de azok csak ennyit tudnak )
Munkahelyre nincs szükségem, otthonról és űgyfélnél dolgozom csak - persze így lemaradok a közös zuhanyozásokról is
hát úgy is lehet rövidíteni
Ott is.
Nem láttad a képen?
A kút mellett van közvetlenül.
Megint egy töketlen pasi...akit leköpnek a nők,mert egy semmi. KOCKA...
Az ilyenek naaaagyon irigyek és gonoszak...tele vannak kisebbségi komplexussal,mert egész életükben kinevették őket. Egyetlen egy hely van ami részben biztonságot ad egy ilyen selejtnek ,az a net. Itt előadja hogy micsoda férfi ,amíg le nem bukik...ez megtörtént!
Szerinted milyen színűre festi a körmét?
Tanyasi ez is kiderült ...nincs munkahely a közelében.
Sajnálom ezt a szerencsétlent...meg nőket nem bántok. Megyek elviszem vacsizni az asszonyt inkább ,mert itt van étterem is!
Sejtettük
De átlátszó a szöveged
Még nem kezdtem el, egyelőre ti szórakoztatóbbak vagytok! - de nemsokára megunom
Látom a film amit nézel, nem köt le
Csak már le van pusztulva.
Ha te kecskeméti vagy, akkor nem messze
Miből sejtetted, hogy a szellemi fogyatékossal rád gondoltam? Különben téged bírlak, te nem vagy olyan nagyarcú paraszt, mint ezek lánglovaginák
Szabolcsi...