Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig ez a hol hortysta hol rákosi rendszer megdöntése a cél.
Ez nem szentesíthet mindent?
Nem bírom a köpönyegforgatókat.
Nem elég Horthysta....
A jobbik hogyhogy?
Ezek a pártok zavarnak!
mszp, DK, momentum, lmp, jobbik
Szombaton jössz a kossuth térre?
Összecsörgünk,te hozod a köveket én a trombitát és megdobáljuk együtt a rendőröket?
Így van! Meg vannak a hitelesek, akik többnek akarnak látszani. Nem egy welnessező picsát láttam már putriból kimászni vagy vagány bimmerest a lakótelepról.
A 2006-oshoz képest a mostani babazsúr. Amúgy egyetértek.
A példád pedig becsapós, mert sok szegény van, csak nem a kirakatban. Azt pedig nem tudjuk, hogy a sok suv és led tv mögött mennyi a cofidis, szerintem sok és majd ez a lufi is kipukkan egyszer.
Van az a réteg, aki elkezdett igen jól élni a korábbiakhoz képest. az "átlagember" ugyanúgy nem jár welnessbe, mint ahogy eddig sem járt - egy ilyen 3-4 napos hétvége árából egy hónapig kell élnie....
A tüntetés az, amikor odamennek az emberek és azt mondják, hogy ez így nem jó. Ha közben felgyújtanak ezt azt, csak azért mert éppen (karácsony)fáznak, az már lázongás és nem tüntetők, csak csőcselék. Mindegy, hogy éppen kormánypárti vagy ellenzék, európai vagy bevándorló, ugyanúgy csak bűnöző. Speciel nagyon szomorú lennék, még itt a vicc topikon is, ha reggel szállnék be a kocsimba, de csak egy kiégett roncs van a helyén.
Egyébként nekem is tetszett az állhiradó, még akkor is, ha némelyik részével nem igazán értettem egyet. Mert nagyon szjarul él a nép, de próbálj meg egy szállodát lefoglalni utolsó előtti napon, egy hosszú hétvégére az ünnepnapok környékén 3-5 csillagos wellnessbe! Vagy repjegyet a nyugati nagyvárosokva, esetleg Amerikába. Mert olyan kevés kidobandó pénzünk van.
A Toka-patak, a Gyöngyös meg a Külső-mérges patakok....
Na de mi folyik Gyöngyösön?
Akkor téged az összefogás, mint olyan zavar?
A 2006-os sem volt különb, sőt....
Nekem valami bajom lehet, mert nincs kedvem nevetni !
Vicc ami itt folyik!
Nem őket támogatom,ezt a patkánylázadást ellenzem!
Nagy különbség!
Ha már zsidók,a tüntikézők ,dk,mszp,jobbik,momentum,párbeszéd, szittyák ugye?
Mondom,hogy kevered a dolgokat.
2006-ban miért is indult??
A fideszes szavazók, szimpatizánsok jellemzője, hogy rasszisták, de azért egy zsámózsá pártot támogatnak. Persze ez az ellentmondás nekik nem tűnik fel.
A tüntetés pedig jó dolog, csinálják csak. Érdekes anno 2006-ban menő volt, most már nem az.
A gondolkodás hiányát arra értettem, hogy a most hisztizik már bizonyították s majd beledoglottunk.
Közel sem vagyok rajongója a mostaniak AK, de a tüntikézők ellen harcolnék is!
Honnan veszed, hogy kedvelem a niggereket?
Pont a gondolkodás megléte, hogy a jelenlegi olyan szar, hogy mindenki bárka akárki jobb. Persze megértem, ha valakinek a bokszosok szimpik, nincs ezzel baj, csak nem értem akkor a migrikkel mi a baj.
Na ez a baj!
Ez a "bárkire"!
A gondolkodás teljes hiánya!
Igazad van nem, mert ez nem a Kárdár-féle, hanem inkább a Rákosihoz hasonlít.
A jelenlegi kormányt bárkire lecserélném!
Szarkavarást migráncs, soros, enszt stb. kiabálók csinálják.
Kevered a szexont a faxommal!
A két korszakot nem lehet összehasonlítani!
Akik most diktatúrát vizionálnak s közben qrvaanyázzák a főnököt azoknak fingjuk sincs arról,hogy mit beszélnek!
A jelenlegi kormányt az összes szarával egyetemben sem cserélném le a most hőbörgő férgekre!
Bödőcs kritikáinak egy része jogos,egy része meg hangulatkeltő szarkavarás!
Ez a lényeget tekintve lényegtelen, mert kritikát fogalmazott meg és az emberek felfigyeltek rá. A maiktól elképzelhetetlennek tartom, hogy egy humoristát kiemeljen és támogasson csak azért, hogy kritizálja őket. Elég meghallgatni egy felszopó riportot a kiemelt csatornáikon, amiből nem kevés van, nem kritikát egy rossz szót nem említenek.Ez hatalmas nagy különbség! Mondjuk anno talán az emberek jobban használták az agyukat, ma már az sem nagyon megy. A butítás nagyon keményen működik.
Bödőcs a rendszerrel szembe megy, nem is kap akkora felületet, mint Hofi anno. Ami szerintem baj, de ha abba belegondolok, hogy mindenkinek van otthon 4 millió megtakarítása, akkor tényleg csak egy felesleges vergődés, amit Bödőcs csinál.
Hofi a rendszer kiemelt kegyeltje volt,egyfajta biztonsági szelepként működött.
Rengeteget hazudott,jólétben,burokban élt!
A poénjait az mszmp központi bizottsága hagyta jóvá.
Zseniálisnak nem nevezném,de kétségtelenül jó humorista volt,a proletariátus körében felettébb népszerű!
Közkedveltségét az is segítette,hogy nem igazán volt konkurenciája és az emberek elhitték,hogy ő aztán odamond,kb. mint Moldova az írók között!