A pálinka cefre jó szagú... amire te gondolsz, az a földről felszedett, kukacos, félig elrohadt trágya, amiből néhány heti hordóban kavargatás után egyesek szeszt főznek ki (pálinkának direkt nem nevezem )
Főzős haverom az ilyesmit bele se teszi az üstbe, mert még a következő főzet is büdös lesz tőle...
Azért a pálinka cerfre sok esetben szörnyű szar szagú
Persze csak ott ahol még a csiga is a cefrében úszkál
Ki sem főzném annak a cuccát aki ott előttem nem iszik belőle
Ha tudnád, hogy a beleidben hányféle baktériumnak kell megélni, és milyen büdöset szrsz tőlük , ahhoz, hogy Te életben maradj, és jól érezd magad, jó legyen az emésztésed, akkor meg lennél lepve! Nem szégyen olvasni a témáról!!!
Áááá, tizenpár éve már nagyon kevés sört iszom - a szívgyógyszereim miatt azt sem lehet....
(Havonta egyszer szoktam venni egy kétliteres Argust a Lidl-ben, aztán nejemmel 2 napig rá járunk.... - igaz, bort meg töményet meg ennyit sem. Azokat nem is szeretem.)
Konzerv gyárakban voltam már az annyira nem volt gáz
A hús feldolgozás már furább volt
Pl a globusnak hozták a májat, hát az fagyasztva is rettenetes büdös volt
Ha látnád mi van ott sose innál többé sört
Egy volt munkatársam dolgozott a kőbányai gyárban azt mondta annyi patkány mint ott volt sehol a világon nem volt
Főzős haverom az ilyesmit bele se teszi az üstbe, mert még a következő főzet is büdös lesz tőle...
Persze csak ott ahol még a csiga is a cefrében úszkál
Ki sem főzném annak a cuccát aki ott előttem nem iszik belőle
(Havonta egyszer szoktam venni egy kétliteres Argust a Lidl-ben, aztán nejemmel 2 napig rá járunk.... - igaz, bort meg töményet meg ennyit sem. Azokat nem is szeretem.)
A hús feldolgozás már furább volt
Pl a globusnak hozták a májat, hát az fagyasztva is rettenetes büdös volt
marad a pálinka...
Egy volt munkatársam dolgozott a kőbányai gyárban azt mondta annyi patkány mint ott volt sehol a világon nem volt