nem volt akkor gáz Legalább is amikor ott voltunk elég jó volt fúlos svédasztallal
De hát mindenkinek más a jó Én pl. ezért a velnesz faszságokért meg strandokért egy kicsit sem vagyok oda. 6 éves a fiam ő viszont igényli ezeket szereti így jó apaként kénytelen vagyok vinni a családot ilyen helyekre is. Nekem a velnesz helyett az árnyékos tiszapart többet nyújt, de hát kinek mi
mert a híres nyugaton már ennyi élmény sem ér, hogy nem lácc ki a bukosisak mögül 10 perc motorozás után Motorozni amúgy se nagyon tucc bogár meg nincs amit kapirgássz a plexiről akkor mi a francnak mentél ki?
Remélem rádbaxnak 2 hét karantént. A ma reggel hír szerint éjféltől már nem lehet kiváltani tesztel a karantén, mert bebizonyosodott, hogy nem 100% biztonsággal mutatja ki a fertőzést
Éjszaka esett.... ma nem fog, holnap sem, amerre megyünk.... idefele is 23 fok volt, felhős....
Legalább éjszaka lemosta azt a milliónyi bogarat a motoromrol.... a hanyatló nyugaton egy hét alatt nem tudok annyit összeszedni, mint itthon 3 óra alatt
Na megérkezett a másik agyhalott Eszed annyi van neked is mint egy marék pillangónak
Hátha gino a hülyék numero unója te érezd magad megtiszteltve, hogy te csak a numero quattro vagy mert a köztes helyeket már kiosztottam
Persze ez nem azt jelenti, hogy erre büszkének kellene lenned, hogy kb. 10 emberből a 4-ik leghülyébb vagy Esetleg arra felvághatsz, hogy épp lecsúsztál a dobogóról
Te tényleg hülye vagy