Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Néha még elbizonytalanodtam, de mostanra fény gyúlt az agyamban...
Te tényleg hülye vagy
"Hideg szél fúj, Édesanyám, b@szhatja a kendőjét!"
Süt a nap vazze
Az is kell
Szakadó esőben
Na irány Sárvár.....
ennyi esze van
Minjárt rakok fel képeket 7 éve milyen volt
Csak most lefoglal a kisfiam de folyt köv
Gondolom, mennyire beszarik, különösen hogy ki se teszi a lábát az országból
Te tényleg ennyire hülye vagy sajnos
Egy szemétdomb konkrétan mocskos, pókhálós, penészes, foltos, beázott trágya domb
be akarom szaratni csak a marhát, hogy izguljon, hogy kariba dugják, te meg itt pofázol össze-vissza
nem volt akkor gáz Legalább is amikor ott voltunk elég jó volt fúlos svédasztallal
De hát mindenkinek más a jó Én pl. ezért a velnesz faszságokért meg strandokért egy kicsit sem vagyok oda. 6 éves a fiam ő viszont igényli ezeket szereti így jó apaként kénytelen vagyok vinni a családot ilyen helyekre is. Nekem a velnesz helyett az árnyékos tiszapart többet nyújt, de hát kinek mi
Valamit elnézhettél, mert a kintröl jövöknél kiváltja a két teszt, a kontaktszemélyeknél nem, azoknak kötelezö a tiz nap.
Mondom, hogy egy pillanatra sem a te eszedhez való dolgok ezek.... mondjuk motoros sem vagy
mert a híres nyugaton már ennyi élmény sem ér, hogy nem lácc ki a bukosisak mögül 10 perc motorozás után Motorozni amúgy se nagyon tucc bogár meg nincs amit kapirgássz a plexiről akkor mi a francnak mentél ki?
Remélem rádbaxnak 2 hét karantént. A ma reggel hír szerint éjféltől már nem lehet kiváltani tesztel a karantén, mert bebizonyosodott, hogy nem 100% biztonsággal mutatja ki a fertőzést
Ez sem a te eszedhez való Baranya hotel álma.... a kutyámat nem engedném be oda, annyira putri hely.... neked nyilván nem ártott
nem múltkor te már megkaptad a számozásod Nincs repeta Ez már nem a szocializmus
Éjszaka esett.... ma nem fog, holnap sem, amerre megyünk.... idefele is 23 fok volt, felhős....
Legalább éjszaka lemosta azt a milliónyi bogarat a motoromrol.... a hanyatló nyugaton egy hét alatt nem tudok annyit összeszedni, mint itthon 3 óra alatt
na 4-eske inkább lóbászgasd a lábad a harkányi langyosvízben ahhoz legalább értesz
Vitatkozhatnék.... de nincs kivel meg szándékosan sem tudnék ilyen szellemi képességekre süllyedni, ahova neked megerőltető lenne az emelkedés is
Lemaradtam valamiről?
Esöruhát vegyél
Na megérkezett a másik agyhalott Eszed annyi van neked is mint egy marék pillangónak
Hátha gino a hülyék numero unója te érezd magad megtiszteltve, hogy te csak a numero quattro vagy mert a köztes helyeket már kiosztottam
Persze ez nem azt jelenti, hogy erre büszkének kellene lenned, hogy kb. 10 emberből a 4-ik leghülyébb vagy Esetleg arra felvághatsz, hogy épp lecsúsztál a dobogóról
Sosem zavarta őt