Teljesen igazad van, én is igy gondolom. A kiértékelésre alkalmatlan bármelyikünk. Annyi lehet a haszna, hogy mentésre kerül.minden mérés és ha eleve ilyen panaszaid vannak az orvossal karöltve egy komolyabb kivizsgálást lehet kezdeményezni, hiteles mérésekkel
Ez a szar kb. annyit ér a szívritmus problémák felderítésében, mint Alfa órája Saccol, becsül, átlagol - de legalább elküldi mobilra
200-ér már rendes EKG-t lehet venni, nekünk is van kettő - igaz, nem sokat ér otthonra, mert a görbét ki kell tudni értékelni, amihez komoly ismeret és rutin kell.
Aki azt hiszi, hogy ilyen két ujjat rátevős szar vagy egy almás óra majd megmondja a tutit, az kőccse csak rá nyugodtan a pénzt
Csak az első utamba akadót linkeltem, akár 9000-ért is tud venni. Tényleg aprópénz ls röhej ahhoz képest amit tud. Ráadásul.az akkuja két-három.napot simán kibir. A samsung meg ha sokat piszkálom jo ha egy napot.
Szerintem ne. Mi egy orvosilag bevizsgált és minden engedéllyel rendelkező eszközökről beszélünk,ez meg egy 10 ezer forintos kínai 2 pálcás szar.
Szerinted a Samsungnak miért nincs?
Ezeket orvosilag engedélyeztetni kell...
De te tudod.
Már ha most rendelném L13 lenne.....
Az ekg-t telefonkijelzőre rajzolja,. a többi is megjelenithetö és akár statisztikát is tudsz nézni.
Nem gondolnám hogy hajszálpontos, de mérvadónak jó.
Meg lent a wellness részlegben.... mindjárt megyek a 3. 15p-s finn szauna etapra, azután nyitunk egy üveg gonci barackot és irány a vacsora.... pofoz az élet
Tavaly ilyet vettem dolgozósnak a samsung mellé, másrészt meg. a samsungnál valamilyen licenc jogokba ütközve nem teszik lehetövé ezen paraméterek mérést pedig az óra és szenzorai képesek rá.
Évek óta AMOLED kijelzőt bámulok (már a windowsos Lumia 650DS is az volt), utána nehéz kézbe venni bármit, ami nem ilyen. Na, meg az android auto-ra, és a 128 GB tárhelyre is igényt tartok.
Eddig kb. 600 ezret használtak el, és állítólag a betegség java ezután jön... ami igaz is lehet, itt a rendes influ sezony, a tünetek hasonlóak, szóval minden influst tesztelni kell, nem-e k19.
Én meg tudok kurva jó Nájk cipőt kétezer forintért. Nem gondolnám hogy jó,de megéri
200-ér már rendes EKG-t lehet venni, nekünk is van kettő - igaz, nem sokat ér otthonra, mert a görbét ki kell tudni értékelni, amihez komoly ismeret és rutin kell.
Aki azt hiszi, hogy ilyen két ujjat rátevős szar vagy egy almás óra majd megmondja a tutit, az kőccse csak rá nyugodtan a pénzt
Talan a karkotos formajuak.
Én se Idióta
Szerinted a Samsungnak miért nincs?
Ezeket orvosilag engedélyeztetni kell...
De te tudod.
Mit veszithetsz?
Az ekg-t telefonkijelzőre rajzolja,. a többi is megjelenithetö és akár statisztikát is tudsz nézni.
Nem gondolnám hogy hajszálpontos, de mérvadónak jó.
Tavaly ilyet vettem dolgozósnak a samsung mellé, másrészt meg. a samsungnál valamilyen licenc jogokba ütközve nem teszik lehetövé ezen paraméterek mérést pedig az óra és szenzorai képesek rá.