látod a kis gonosz influenza is szar mégsincs semmi exra körítés hozzá
amúgy a sport állítólag mindenre jó, megerősíteni nem tudom mert ehhez lusta vagyok
de az biztos hogy a cigaretta nem tesz semmi pluszt a szervezethez, az hogy mennyire káros ez is egy jó vita téma, mert rengeteg dohányos van 80 évesen is
Influenzára van védőoltás, és amúgy is sokkal enyhébb, a kórházban kéne maszk influenza járvány ellen is, az más téma ha nem veszik fel.
Milyen intézkedést toltak túl? Azt hogy rendszeres kézmosást és maszkviselést kértek?
Elején a túltolásnak köszönhetően volt enyhe az egész esetszám Magyarországon. Hogy összességében ez jó e arról lehet vitatkozni, de szeretnék én előre olyan okos lenni mint te utólag pont abból levont tanulságok alapján nincs teljes zárlat most a több esetszám ellenére, viszont ehhez az kell hogy azt a keveset betartsuk.
Csak megjegyzem, hogy az első szívizomgyulladásomat 7 évesen szedtem össze, influezából adódóan (6 hét kórház, ebből 3 hét intenzív osztályon), a másodikat pedig 28 évesen, szintén vírusos szövődményként (két hét kórház, "normál" osztályon.
ha sportra meg egészséges kajára költötted volna a cigi árát most nem kellene fosnod ennyire
amúgy én se jól viselem ezeket a szarokat, 2 éve is majd meghaltam 1 napig mert valami kórság elkapott, komolyan mondom a fejbőröm fájt mert nyomta a párna, másnap meg teljesen elmúlt, pedig 39+ volt a lázam előtte nap
Miért kellene védjük azokat akik elbaszták az egészségüket cigivel es egy kicsit sem próbálták ezt ellensúlyozni mozgással ?
Bármit csinálsz, te vagy szar helyzetben
csomó időst ismertem aki a tüdőgyulladás miatt halt meg, és az influenza miatt lett neki
legalábbis influenzára gondolt mindenki mert senki sem tesztelt semmit, lehet már akkor is a koronás vírus volt felesbe az influenza között
én sosem azt mondtam nincs vírus nem hal meg benne senki meg lófasz a vírus
én azt mondom hogy az intézkedések vannak túltolva, mivel csak az influenzához lehet-érdemes hasonlítani ( nem hiv és hasonlókhoz) és ott szinte semmi korlátozás nem volt a látogatási tilalmakon kívül, és még a kórházakban se jártak maszkban
A Zindex már a tiétek, tehát kormánypárti. Most van egy kis átmeneti időszakuk, hogy ne legyen túl szembetűnő a váltás, hamarosan jönnek majd a jobboldali cikkek, meg az agymosás a lúzer szavazónak.
Ne olvass annyira sok indexet,az olaszok fejlett egeszsegugye alapjaraton 90% os kihasznaltsagu intenziv osztalyos mukodessel bir.
Es pont a korhazakban soport vegig a korsag.
"A bizonyítékokat, érveket elveti ami nem illeszkedik a világképébe." - Sajnos többnyire a mély vallásosság is ilyen, ezért nem érzem igazán "értéknek" a kereszténységet, de a többi vallást sem. De ez már politizálás, nem neked szólt, de ne is merüljünk bele mélyebben.
És naugye? Téged sem lehet semmivel meggyőzni, mert a fotók hamisítványok, a tapasztalatok, cikkek kamuk.
Ezért mondom, jelentkezz a László portáján, szerzek neked egy covidos mintát, amit benyalsz, aztán 2 hét múlva meglátjuk elfogadod e a bizonyítékot
De a fiatal leszarja a tájékoztatást, többnyire meg sem betegszik a vírustól, de hordozóként (esetleg nem is tud róla hogy fertőzött) majd szépen "megöli" az idősebbeket, akár a saját szüleit, nagyszüleit.
kiskunhalason talán 4 van gépen
ami semmivel sem több mint állagosan
amúgy van az ottani kórházban ismerős, nem egy halottra "akasztották a covid táblát" mindenféle vizsgálat nélkül
amúgy a sport állítólag mindenre jó, megerősíteni nem tudom mert ehhez lusta vagyok
de az biztos hogy a cigaretta nem tesz semmi pluszt a szervezethez, az hogy mennyire káros ez is egy jó vita téma, mert rengeteg dohányos van 80 évesen is