az 5.paragrafusban van.többek között ez is: "a rendőrség senkit nem fog megbüntetni, ha elmegy kirándulni az autójával és a településektől távol száll ki. " - nincs ilyen a paragrafusban
olvastam.
ami a lényeg az az 5.paragrafusban van.többek között ez is: "a rendőrség senkit nem fog megbüntetni, ha elmegy kirándulni az autójával és a településektől távol száll ki. "
tehát felülök a motoromra elmegyek 200km-t ott teszek egy eü.sétát és go haza,és még csak emberrel sem találkoztam.
én ma is voltam sétálni az asszonnyal meg a kisebbik gyerekkel,másfél éves.voltak mások is,friss levegőn voltunk nem tömegbe figyeltünk a távolságra és ennyi.és nem éreztem hogy felelőtlen lennék.egyetlen momentum sem volt mikor bármit is elkaphattunk volna.
Annyi a lényeg hogy ne csoportosulj.
Hivatalos értelmezés:
"Tájékoztatjuk, hogy a gépjárművek mozgását nem korlátozza a rendelet. Egy gépkocsiban az egy háztartásban élők tartózkodhatnak. Szabadtéren minimum 1,5-2 méter távolságot kell tartaniuk az embereknek egymástól. Ajánljuk figyelmébe továbbá a kijárási korlátozásról szóló rendeletet, valamint az országos tisztifőorvos állásfoglalását. "
Nem is szeretnek, amugy, az enyem mar most sportmotor.
De igazabol max melo oda-vissza, boltba is ha lehet inkabb nem. Nem reszkirozom.
Igyis kockazat a melom.
-Plázák nyitva
-Körmöshöz járhatnak férfiak, nők.
De sorolhatnánk még a sok kiskaput, amit ha bezárnának még hatásosabb lenne a szigorítás.
És ismétlem, én is betartom a korlátozásokat, csak rengeteg a kibúvó.
Ami nem jó.
Érted már miről beszélek?
igy van, csomófajta embertipust láttam hazafelé az autópályán, aki csinálta a saját kis világát, mert hát neki lehet, én csak motorozok, éncsak elmentem venni egy új hűtőt, valaki biciklit vitt a kocsi tetején, meg egy lakókocsit is láttam. mindenkit csak a saját egyéni érdeke vezérel
ami a lényeg az az 5.paragrafusban van.többek között ez is: "a rendőrség senkit nem fog megbüntetni, ha elmegy kirándulni az autójával és a településektől távol száll ki. "
tehát felülök a motoromra elmegyek 200km-t ott teszek egy eü.sétát és go haza,és még csak emberrel sem találkoztam.
Hivatalos értelmezés:
"Tájékoztatjuk, hogy a gépjárművek mozgását nem korlátozza a rendelet. Egy gépkocsiban az egy háztartásban élők tartózkodhatnak. Szabadtéren minimum 1,5-2 méter távolságot kell tartaniuk az embereknek egymástól. Ajánljuk figyelmébe továbbá a kijárási korlátozásról szóló rendeletet, valamint az országos tisztifőorvos állásfoglalását. "
https://totalcar.hu/magazin/ko...
De igazabol max melo oda-vissza, boltba is ha lehet inkabb nem. Nem reszkirozom.
Igyis kockazat a melom.
-Körmöshöz járhatnak férfiak, nők.
De sorolhatnánk még a sok kiskaput, amit ha bezárnának még hatásosabb lenne a szigorítás.
És ismétlem, én is betartom a korlátozásokat, csak rengeteg a kibúvó.
Ami nem jó.
Érted már miről beszélek?