Tudnék mesélni apósomról, nejem nagyon sokáig nála dolgozott, bár ne tette volna. Aztán mikor kibasztam a saját boltjából, majd kivitte háttal az üveg bejárati ajtót... mondtam akkor most itt fejezzük be!
Ez már jó lehet az olaj helyett, igazából gyerekkorom óta a hidrogénben hiszek nem tudom miért, talán a Hindenburg leégése fogott meg : http://totalcar.hu/magazin/hir...
Pontosan értem hisz leírtuk többen is ugyanezt ezelőtt pár hete csak én magamban tartom az ebbéli aggodalmamat veled ellentétben aki tényleg csak pár misit bukik el amúgy simán 1-2 év múlva is újra tudsz kezdeni többünkkel ellentétben, de amúgy szórakoztató tud lenni a sírásod és engedd meg, hogy beszálljunk és aggódjunk érted. .......viszont azt meg a nagy önzésedben te nem tudod felfogni, hogy jelenleg sokan aggódnak a családjuk egészségéért és azért ha beüt a baj akkor kapjon megfelelő ellátást mindenki, a hsz-eid alapján pont leszarod ha mindenki megdöglik körülötted (kivéve persze a turis vevőkört) csak minél hamarabb újra induljon az üzlet.
Nejem sem fog vele teleszemetelni semmit: elmegy benne reggel dolgozni, hazafelé - ha kell - benéz valamelyik boltba, itthon meg simán beejti a kiskapu melletti kukába (szemetes zsák, bélés van benne). Én meg ki sem dugom az orrom itthonról - ha mégis muszáj, akkor van egy darab tényleg mosható kilégzőszelepes pormaszkom.
Amit vettem szadomazo maszk az corduraszeru ket reteg kozt szivacs szegovel rendesen leszegve, er annyit mint a sebeszmaszk.
es nem szemetelem vele tele a kornyezetet.
te még mindíg nem érted a lényeget szerintem Azt, hogy néhány hónap alatt kiesik egy halom pénz a zsebemből egy dolog. azért, hogy a cég maradjon fizetek rendesen 0 bevétel mellett. Az előző évek tekintetében az a néhány mikulás bele tud férni. A gond az az, hogy minél később van ennek az egésznek vége annál kevesebb marad (ha marad) az emberek zsebében. Nem arról fog szólni a vírus utánni következő időszak, hogy egymást taposva ruhát, vagy bútort vásárolnak majd az emberek hanem örülnek ha majd valami ennivalót. Én attól félek, hogy nagyon lassú lesz a talpraállás egy olyan országban ahol milliónál is több lesz a munkanélküli.
Megpróbálom lefordítani a te nyelvedre.
Holnap szól a főnököd, hogy sanyi a héten dolgoztok utljára mert leáált a meló
Aztán jönnek a praktikák a szabadságkivétel, táppénz,jövőévi szabadság, 2 órás bejelentés stb. Ezek szépen letelnek de a vírus még mindíg nem tart sehol Két hónap múlva rádcsörög a főnököd, hogy nincs tovább menj be hozzá aláírni a kilépő papírjaidat Ellát jó tanácsal, hogy erre a kis időszakra menj el munkanélkülire Aztán ahogy ennek vége ismét szeretwettel vára harcmezőn. Szépen lecseng a vírus Mindenki kimerészkedik az utcára akin tud valahová elhelyezkedik, de nem lesz könnyű mert harc lesz a leghitványabb munkahelyért is. Nézegeted a telefont, hohy mikor hív már a főnököd mert mennél melózni, mweg jó lenne már pénzt keresni mert a munkanélküli segély mégsem olyan úri fizu A főnököd közben minden követ megmozgat, hogy tudjon melót felhajtani, de az ukrán meg a román vállalkozók elveszik előle a munkát mert kevesebbért dolgoznak Talál néhány szarul fizető fuvart de kénytelen bevállalni, mert az álló teherautók nagyon vitték a vállalkozás pénzét az elmúlt néhány hónapban
De meg már türelmetlen vagy elmégy személyesen megérdeklődni mi van a cégnél Azt látod, hogy azt a teherautót amit eddig te vezettél egy kalácsképű suhanc kölyökvezeti a te eddigi fizetésed feléért. Felháborodva berontasz a főnököd irodájába, hogy még is ezt hogy gondolja, aztán elmondja, hogy ilyengyér bevételből ezt tudja megfizetni
Majd a nyomaték kedvéért kimutat az ablakon, hogy látod sanyikám az a 8 kamion meg azért áll mert nincs rá munka. Aztán 1-2 év múlva amikor ismét nehezen visszaáll minden esewtleg akkor jöhetsz te a te fizetéseddel számításba
Tsanyi én ettől félek. és minél tovább baszakodnak ezzel a vírussal ennek annál nagyobb a valószínűsége
200 mázsa fehér lepedőt(amit egyébként lehetetlen eladni ) felajánlottam ilyen célból Van egy csoport aki itt nálunk ingyen varja ezejket a maszkokat
Remélem a felajánlásom most sem fog kimaradni a helyi újságból mondjuk nem szokott a fészbukkon már híre ment, hoy milyen gáláns a cég
Na akkor dumálj zotyám ha ennyitt megtettél a városodért
A szövetmintákat igazán felajálnhatnád te is
es nem szemetelem vele tele a kornyezetet.
Megpróbálom lefordítani a te nyelvedre.
Holnap szól a főnököd, hogy sanyi a héten dolgoztok utljára mert leáált a meló
Aztán jönnek a praktikák a szabadságkivétel, táppénz,jövőévi szabadság, 2 órás bejelentés stb. Ezek szépen letelnek de a vírus még mindíg nem tart sehol Két hónap múlva rádcsörög a főnököd, hogy nincs tovább menj be hozzá aláírni a kilépő papírjaidat Ellát jó tanácsal, hogy erre a kis időszakra menj el munkanélkülire Aztán ahogy ennek vége ismét szeretwettel vára harcmezőn. Szépen lecseng a vírus Mindenki kimerészkedik az utcára akin tud valahová elhelyezkedik, de nem lesz könnyű mert harc lesz a leghitványabb munkahelyért is. Nézegeted a telefont, hohy mikor hív már a főnököd mert mennél melózni, mweg jó lenne már pénzt keresni mert a munkanélküli segély mégsem olyan úri fizu A főnököd közben minden követ megmozgat, hogy tudjon melót felhajtani, de az ukrán meg a román vállalkozók elveszik előle a munkát mert kevesebbért dolgoznak Talál néhány szarul fizető fuvart de kénytelen bevállalni, mert az álló teherautók nagyon vitték a vállalkozás pénzét az elmúlt néhány hónapban
De meg már türelmetlen vagy elmégy személyesen megérdeklődni mi van a cégnél Azt látod, hogy azt a teherautót amit eddig te vezettél egy kalácsképű suhanc kölyökvezeti a te eddigi fizetésed feléért. Felháborodva berontasz a főnököd irodájába, hogy még is ezt hogy gondolja, aztán elmondja, hogy ilyengyér bevételből ezt tudja megfizetni
Majd a nyomaték kedvéért kimutat az ablakon, hogy látod sanyikám az a 8 kamion meg azért áll mert nincs rá munka. Aztán 1-2 év múlva amikor ismét nehezen visszaáll minden esewtleg akkor jöhetsz te a te fizetéseddel számításba
Tsanyi én ettől félek. és minél tovább baszakodnak ezzel a vírussal ennek annál nagyobb a valószínűsége
Remélem a felajánlásom most sem fog kimaradni a helyi újságból mondjuk nem szokott a fészbukkon már híre ment, hoy milyen gáláns a cég
Na akkor dumálj zotyám ha ennyitt megtettél a városodért
A szövetmintákat igazán felajálnhatnád te is
En se vinnek neked.