A BCG-t mindenkinek beadták...csak az utóbbi évtizedekben (a liberális eszmékkel együtt) jött a felmentés lehetősége - de azok úgysem veszélyeztetettek (mert fiatalok)
Különben én se kaptam még soha influ elleni oltást, meg a családomban semki sem. Nem akarok én lehallgató drónt a vérembe!
gyerekek annyi ilyen felröppent már van itt valami készlet 2 millió ember számára meg ez is jó az is jó de ezek kb. egy ilyen cikk erejéig ki is merülnek többnyire.
ingább dagasztom tovább a kenyértésztám
basi annak valóban nincs értelme mint mondtam vagy 5-6 éve olvastam róla egy cikket ami jó színben tüntette fel. egébként halvány fingom sincs kik azok a türkmének
Dehüjjevagy Pipi
Először is nem pasi, hanem basi (bár tudom, szted annak nincs értelme ) másrészt meg de, diktatúra - és ott persze hogy mindenki "szereti " a vezért - mert különben elviszik A "pasi" nem csak diktátor volt, hanem simán elmebeteg is
Én nem írtam semmilyen fékezett habzást. Mindenütt diktatúra van. Egyes helyeken egyszemélyes, más helyeken a tőke irányít, megin másutt pedig demokratikusan választott vezetők (őket pedig a tőke )
Ott is van izlése a nőknek