Így kellene mindenkinek
Csak az emberek többsége nagyravágyó és bevállalja a szopást is csak hogy tudjon más emberek előtt villogni
Mert aki csak sok munkával képes sok pénzt keresni az hülye.....
Most már elég drágák
Amikor cuccoltak ki a ruszkik még utána is jó pár évig elég olcsó volt
Egy heti fizetésért kaptál annyi lőszert hogy el sem bírtad egyedül hozni
Pontosabban a globális katasztrófa lesz a megoldása. Én régóta mondom, hogy most kell beszerezni a több láda lőszert és AK47-est amíg nem megy fel a piaci értéke
Nem középtámaszon hanem oldaltámaszon volt a motor, és sokat állt, ettől lecsorgott az olaj a gyertyához, ezért nem indult. Ezt úgy hívják hogy "realitás"
De az is lehet, hogy simán a Triumph fizette a promóciós díjakat, a BMW meg nem akart csengetni.
Najó amúgy teli volt a film ilyen abszurd közhelyes hülyeségekkel, hogy pont a kritikus pillanatban nem indul egy tökéletes és új motor. Nagyon szar lett ez a rész az ilyen kiszámítható blődségek miatt. Történet is alig volt, tiszta Tom&Jerry lett belőle, folyamatos üldözési jelenetekkel próbálták ellensúlyozni, de ez is unalmas egy idő után akármilyen jól van szerkesztve.
Egyrészt ez is, de a mi korosztályunk egy demográfiai csúcsban született. Én még szoptam azzal hogy bejussak egy iskolába, most már lepkehálóval fogják a diákokat, miközben a tehetséges emberek aránya nem változott, csak a születések száma csökkent....szóval ha nem engedjük be az agysebséz migriket, akkor egy darabig még kelendő lesz a jó szakember.
Aha, kérdezz meg egy kórházi dolgozót, hogy az elszámolt 40órán felül mennyit dolgozik és mennyit számolnak el neki. (semmit) Persze elvárják asszonytól hogy hatra bemenjen levizitelni és 8ig maradjon mert az összes szerencsétlen, két hét gyomorgörcsölést követően péntek este akar meghalni, azzal a felkiáltással hogy a hétvégének már nem mert így neki indulni, az meg tirpákság lenne az egyszem éjszakás kollégával, hogy a 6 kórházi osztályt és az ambulánsokat is ráhagyni.
Ja és a vezetőség szerint a munkatörvénykönyve nem vonatkozik rájuk.
24 órás meg a hétvégi kötelezően (önként) vállalt ügyelet sem munkaidő csak ügyelet. Az meg már senkit nem zavar hogy 24 órában még pisilni sincs ideje kimenni, nem hogy pihenni.
Persze nincs létszám gond, meg minden rendben van az egészségügyben is, csak megvárták amíg az összes kicsit is talpraesettebb nővér és orvos elhúz a külföldre aztán kezdték óvatosan emelgetni a béreket. Orvos bérek most már elfogadhatóak (nővéreké még mindig szar) de előtte annyit keresett asszony, mint egy utcaseprő Budapesten. Viszont a munkakörülmények borzalmasak ezért és a kórház vezetők beleszarása miatt.
Mondjuk őszintén szólva, feleségemmel együtt hülyék akik ott maradtak eddig. Mondtam neki, hogy elég jól keresek, nem kell dolgoznia, vagy dolgozzon nekem (tanult jogot és könyvelést is kicsit) de valami eltévedt szakmai öntudatból ezt nem akarta.
Vicces hogy heti egy napot dolgozik egy magánklinikán, és azon a napon megkeresi azt a pénzt amit a kórházban. Hívták hogy menjen oda teljes munkaidőben, de az meg nem szakmai kihívás neki.
Valószínűleg ezért is lehet ezt megcsinálni velük mert túlságosan tiszteik a szakmájukat, akik még ottmaradtak...de az államtitkároknak kapásból megszavazták az emelést, csak nem tudom milyen alapon.
Viszont az ,hogy ez az egész ne vezessen egy globális katasztrófához,na annak a megoldása már nem megy ilyen békésen!
Vagy a föld idővel megoldja,de az alá sem ez a zene illik majd!
Szerintem!
Csak az emberek többsége nagyravágyó és bevállalja a szopást is csak hogy tudjon más emberek előtt villogni
Mert aki csak sok munkával képes sok pénzt keresni az hülye.....
Amikor cuccoltak ki a ruszkik még utána is jó pár évig elég olcsó volt
Egy heti fizetésért kaptál annyi lőszert hogy el sem bírtad egyedül hozni
De az is lehet, hogy simán a Triumph fizette a promóciós díjakat, a BMW meg nem akart csengetni.
Najó amúgy teli volt a film ilyen abszurd közhelyes hülyeségekkel, hogy pont a kritikus pillanatban nem indul egy tökéletes és új motor. Nagyon szar lett ez a rész az ilyen kiszámítható blődségek miatt. Történet is alig volt, tiszta Tom&Jerry lett belőle, folyamatos üldözési jelenetekkel próbálták ellensúlyozni, de ez is unalmas egy idő után akármilyen jól van szerkesztve.
Ne meg szép tiszta a motorom, nincs kedvem összesározni...nem KTM-ez hogy szarosan jobban nézzen ki
Ja és a vezetőség szerint a munkatörvénykönyve nem vonatkozik rájuk.
24 órás meg a hétvégi kötelezően (önként) vállalt ügyelet sem munkaidő csak ügyelet. Az meg már senkit nem zavar hogy 24 órában még pisilni sincs ideje kimenni, nem hogy pihenni.
Persze nincs létszám gond, meg minden rendben van az egészségügyben is, csak megvárták amíg az összes kicsit is talpraesettebb nővér és orvos elhúz a külföldre aztán kezdték óvatosan emelgetni a béreket. Orvos bérek most már elfogadhatóak (nővéreké még mindig szar) de előtte annyit keresett asszony, mint egy utcaseprő Budapesten. Viszont a munkakörülmények borzalmasak ezért és a kórház vezetők beleszarása miatt.
Mondjuk őszintén szólva, feleségemmel együtt hülyék akik ott maradtak eddig. Mondtam neki, hogy elég jól keresek, nem kell dolgoznia, vagy dolgozzon nekem (tanult jogot és könyvelést is kicsit) de valami eltévedt szakmai öntudatból ezt nem akarta.
Vicces hogy heti egy napot dolgozik egy magánklinikán, és azon a napon megkeresi azt a pénzt amit a kórházban. Hívták hogy menjen oda teljes munkaidőben, de az meg nem szakmai kihívás neki.
Valószínűleg ezért is lehet ezt megcsinálni velük mert túlságosan tiszteik a szakmájukat, akik még ottmaradtak...de az államtitkároknak kapásból megszavazták az emelést, csak nem tudom milyen alapon.
Tudatos nap.
Vagy a föld idővel megoldja,de az alá sem ez a zene illik majd!
Szerintem!