Cégre veszik. Gondolom nem ugyanaz a liga, mint magánszemélyként megélni az értékcsökkenést és a drága kötelező szervizeket.
Értem, mire célzol, de Mlas esetében lehet, hogy így megérős.
Nem,mivel tudok venni használtan.Nem vagyok én hülye hogy ellocsoljam a milliókat.Nézzük meg a teslát,ami ugye sosem romlik el,egy új ára 20+millió,a 4évesé 9milla,miért is kéne elkölteni +tizen milliót?De ugyanez van minden autónál,vegyék az újat,fizessék évekig a többszáz ezres szervizeket hogy legyen gari,aztán mikor ellocsoltak 5-10milliót akkor eladják,én azt az 5-10 millát inkább olyanba fektetem ami hoz,nem visz
Hát aki nem másod állásban schwarzban tüsszögi az autókat, hanem a nav előtt van minden fillérje, annak más szempontjai is vannak...
Például 5 év felett már nem tudok amortizációt elszámolni, az új autónál meg évi három gurigát...
Hát ha lenne eszed,a jelek szerint nincs,akkor megtartanád a bömbit,ott már a nagy bukón túl vagy,most veszel egy másik újat,amin szintén lesz egy nagy bukó.
ez töltő meg bikázó de nem akar működni
nagyjából minden vezeték/összeköttetés full korrodált, rendbe kellene valahogy tenni
a diódasor tuti ki lesz baszva, beleteszek valami ilyesmi kacatot: https://mikroelektronik.hu/ele...
csak az ellenállást nem tudom miért van, így állíthatták be a feszültséget?
Ez öregebb, mint te 😁 nekem is van egy hasonló, abban még az egyenirányító is szelén lemezes 🤣 meg van ellenállás is, hasonló. 1x belenéztem, hogy lehetne korszerűsíteni, de inkább hagytam a faxba... működik, ha fél évente kell valamire. Ha meg beszarik, rendelek bele az Aliról valami töltésvezérlőt, ezeöccá frííposttal 😅
nekem azért volt bukó rendesen 2004-ben kb 8 havi munkabérem volt az astra, most meg ha jó áron el tudom adni 1 havi munkabérért
20 év alatt több mint 6 havi fizetésem elfüstölt a kényelem oltárán
Értem, mire célzol, de Mlas esetében lehet, hogy így megérős.